2022.04.15-17: Bodrogzug: ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, Tokaj Kajaktúra

34.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Egy totál kikapcs háromnapos tavaszi hétvége a tengerikajakozás, a természet, csúcsborok és helyi finomságok keretében. Grillparti borkóstolóval. Laza tengerikajakozás a Bodrog árterében a tavaszi zöldben, utána jóleső pihenés a szálláson. Késő délután kisbuszunkkal irány egy csúcsborászat, ahol végigkóstoljuk a pincészet büszkeségeit miközben megismerkedünk az éppen kóstolt borok történeteivel. Pincevacsora! Ebéd az ország egyik legjobb családi halsütőjénél. Ilyesmi. 

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Grillezünk, bográcsolunk, pincepörköltezünk, ropogós sülthalazunk 

Szállás:Kényelmes, háromcsillagos szállás pár percre a folyóparttól   

Kinek ajánljuk:Mindenkit várunk, akire ráfér egy jó pihenés. Laza természetjárás tengerikajakokkal, egésznapos felfedezés az északi dzsungelben, ezen a mágikus helyen, ahol a Bodrog találkozik a Tiszával és ahol a legjobb borok születnek. Átlagosan jó kondi, alapszintű vagy jobb, de nem teljesen kezdő kajaktudás, jókedv, nyitottság, kalandvágy ajánlott. 

Idén tavasszal nem akármilyen utazásra hívunk Benneteket! A Bodrogon szállunk vízre és fürge tengerikajakokkal bejárjuk a híres Bodrogzug ágait és bogait. A terep zegzugos, mint a Szigetköz, széles, mint a Szentendrei Dunaág, és izgalmas, mint a Gemenci erdő ágai – de nyersebb, vadon-hangulata van. Az északi Tiszavidék hatalmas sík területeivel és hirtelen a semmiből felbukkanó retró- és trendi pihenőivel, mesés halsütőivel és megálmodott borászataival igazán adja magát a kajakos felfedezéshez. Sok mindent tettünk bele ebbe a túrába, elégedettek vagyunk. 

 

Már csak Rád várunk. Kóstolj bele!

 

Szabolcsi szállásunkon találkozunk péntek (Nagypéntek) reggel. Le és felcuccolunk és egy korai, könnyű ebéd után vízrepattanunk ott mindjárt a szomszédban, körbenézünk és leevezünk Tokajba, majd irány az építészetileg is izgalmas Holdvölgy pincészet.  

 

Szombaton, egy bőséges reggeli után szállunk vízre és felevezünk a Bodrogon és bevetjük magunkat a Bodrog ártér felfedezésébe. Ebédelni is a természetben fogunk, a magunkkal hozott fincsi szendvicseket. Délután négy körül szállunk partra, zárt helyen átöltözünk. Ezután a Dobogó Pincészet (www.dobogo.hu/hu) borásza, Domokos Attila vár minket egy pincelátogatásra, és borkóstolóval egybekötött bográcsos vacsorára. 

 

A fentiek miatt vasárnap kicsit később szállunk vízre, és 10 körül indulunk el egy laza délelőtti evezésre a Tiszán, egy új útvonalon. Viszünk magunkkal száraz ruhát, amit a túra végén átvehetünk. A vasárnapi, félnapos túra végén a híres tímári halsütőben késői-ebédelünk. 

 

Az általunk le.. meg fizetett szakértők szerint ez a 3-napos hétvége kb. 2 hét nyaralásnak felel meg. Ha nem hiszed, járj utána 😉 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, és vadiúj tengerikajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ helyi transzfereket

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető folyamatos segítségét

+ soktucat magas felbontású fotó

 

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza, szállásfoglaláshoz segítségért fordulj bátran hozzánk.

 

MIKOR: A túra első napján, délelőtt  10:00-kor
HOL: Nagy Morotva Apartmanok 

4465 Rakamaz,
Szent István út 132.

https://goo.gl/maps/cGwJdMi7eHoDsp5U7

TÚRADÍJ: felnőtt 34.900 Ft
gyermek

 

FONTOS infók a programokról

A túradíj az alábbiakat nem tartalmazza:

  • kávé, 2 bőséges reggeli, 2 csomagolós-szendvicses ebéd
  • egy 6 tételes borkóstoló a Holdvölgy pincészet legjobbjaiból és egy minimum 5 tételes kóstoló a környék boraiból
  • pénteki bográcsos vacsora
  • vacsora szombaton a Lebuj Pincefogadóban
  • háromcsillagos, kényelmes és tiszta szállás 

A fentieket válogatott helyi partnereink nyújtják.

Az háromnapi étkezés és a borkóstolók teljes költsége fejenként 25,100 Ft, ami külön kerül számlázásra a túra előtt.

A szállás helyben fizetendő készpénzben (12.000 Ft per fő/éj)

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!