2022.05.13-15: Beevezzük Koppenhágát -Városi kajakozás 2.

57.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Sziasztok, megyünk Koppenhágába kajakozni! Egy elit helyi tengerikajakos kajakos klub és tapasztalt helyi túravezető barátom, Peter Carstensen vendègei leszünk.
2 nap felfedezés a dán szigetvilágban! Péntek esti érkezés, kisbusszal várunk. Az első nap helyi barátunk vezetésével keresztül-kasul kajakozzuk Koppenhágát több megállóval. Másik nekibátorodunk és irány a Balti-tenger, ahol az időjárástól függően nagyhullámos, esetleg kicsit szörfös part menti vízeken túrázunk a kis szigetek között! Középhaladó túra, nem kezdőknek.

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

3 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Helyi éttermekben, önellátóan.

Szállás:Egy közeli hotelben fogunk megszállni együtt, részleteket jelentkezés után küldünk

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Ezt a képzést azoknak a kezdőknek is ajánljuk, akik már legalább egyszer azért voltak velünk Kajaksulin, és szívesen fejlődnek. Középhaladóknak, akik mennének már tengerre, de még szívesen megtanulnak ehhez sok-sok hasznos dolgot, igény és tudás szerinti, egyénre szabott tengerikajakos fejlesztés, edzés, gyakorlás

Május 13-15-e közt bejárjuk Koppenhágát, bár nem a szokványos módon.
Repülünk egyénileg Koppenhágába (repjegy Wizzair/Ryanair), a túra önellátó, szállást Copenhagen Go Hotelben foglaltunk magunknak (https://go-hotel.com/), szólj ha segítsünk a foglalásban neked is. A túradíjon felüli költségek: 2 éjszaka városi szállás, kb. EUR 50-100/fő/éj (választott szobától függően) plusz közös kisbuszbérlés, ami kb. napi 15-20 EUR per fő.
Ruházathoz:
Ideális esetben szárazruha, de neoprén vagy réteges, szélálló felsőruházat is megfelel.

A túradíj tartalmazza:

+ előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ korszerű, kényelmes biztonsági mellényeket

+ menő tengeri kajakok és könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ két képzett túravezető folyamatos jelenlétét, segítségét

 

A túradíj a szállást, étkezés és az utazást nem tartalmazza! 

MIKOR: 2022. május 13-án este
HOL:  A koppenhágai reptéren felveszünk:)
TÚRADÍJ: felnőtt  57.000 Ft

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 6 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!