2022.05.14-15: Szigetköz Észak: Egy Kaland, mint a mesében

24.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Egy este és két nap alatt megismerheted a varázslatos Szigetköz észak-nyugati ágait és bogait – vagy legalábbis vissza akarsz majd jönni. A program változatos, mint a hely maga: a csendes, madármeglesős barangolástól, az izgalmas, kanyargós, sebes folyásokon át, feltárul egy elzárt, csendes világ, pláne ha a tömegtúrákat minden nap ki tudjuk kerülni.  

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

9 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Meleg étel elérhető a Part Kempingben, bolt a faluban, önellátó gazdálkodás 

Szállás:Egyénileg lehet foglalni, lejjebb ajánlunk is párat

Kinek ajánljuk:Ez egy valódi kétnapos kajaktúra, van olyan hogy péntek este kezdünk egy esti túrával, szombaton egész nap és vasárnap késő délutánig a vízen leszünk. Nem szaladunk, a belassulás a kaland rése, és van is mit megnézni… Lazán evezünk, meg kedvesek vagyunk, de azért kell hozzá valamennyi kondi. Teljesen kezdőként ez fárasztó lehet, talán előbb egy rövid Bázistúrára gyere, de ha jó a kondid és van vízi tapasztatod a strandon kívül is, vágj bele!  

Ezt a kétnapos túrát úgy találtuk ki, hogy megismerhesd a Szigetköz minél nagyobb részét egy hétvége alatt. A program eléggé változatos lesz, – mint a hely maga – lesz itt minden: a csendes, madár-meglesős barangolás, izgalmas, kanyargós, sebes folyások, csendes tavak.. 

 

Szombaton és vasárnap is a vízen leszünk. Ez idő alatt bejárjuk Szigetköz csendes, de változatos világát: hódokat lesünk, árnyas fák alatt evezünk, festői környezetben pihenünk és magunkba szívjuk a természet illatait. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függ, de nem lesz benne sok ismétlődés, megígérjük! Egy nap alatt kb. 15-18km kajakozunk, a sodrás néha segít 🙂

 

A pontos útvonalat minden nap a túra előtt találjuk ki a vízállás és a nagycsoportos túrák aznapi útvonalait lehetőleg elkerülve, de átlagosan 5-6 órát töltünk a vízen, azt esszük, amit magunkkal viszünk, és estére visszatérünk a bázisra. 

A túrán egyes és páros tengeri kajakokat használunk. Két (vagy három) képzett és tapasztalt túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kenuk és ha kell, a túrázók helyi célba juttatását 

+ két képzett túravezető segítségét

A túradíj étkezést és szállást nem tartalmazza, szállásfoglaláshoz segítségért fordulj hozzánk bátran.

 

MIKOR: A pénteken 17:00-kor vagy szombaton 10:00-kor
HOL: Dunakiliti, Vadvíz Kemping, Recepció 
TÚRADÍJ: felnőtt 24,900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!