2022.06.25: Dunabogdány-Szentendre egynapos kajaktúra

14.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Megismerted a kajakozás varázsát és mennél tovább, új utakra? A vízitúra eddig csak a kenutúrát jelentette? Akkor jó helyen vagy, mert hát mi eléggé szeretünk kajakozni… Ott vagyunk melletted, egy a csapat, de mindenki a saját tengeri kajakját navigálja míg a csapat együtt marad! Ez egy friss és érdekes, sokszigetes túra, zajoktól távol, nyugalomban. Utunkon csak a kajakozásra és egymásra figyelünk, tanuljuk az evezés technikáját, erősödünk és készülünk távoli utakra. Megmutatjuk, milyen kincseink lapulnak itt, a küszöbünkön, pár perc autóútra Budapesttől. 

 

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz csomagolt ételt egy egész, sportos napra

Szállás:-

Kinek ajánljuk:A túrát kezdő- és középhaladó-szintű kajakozóknak ajánljuk. Jó felkészülés a hosszabb túrákra. 12 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni.

Bogdányban a szabadstrand fövenyén ellökjük a partot, hogy megkeressük és egyenként felfedezzük a vízről a keskeny és nyugodt Szentendrei Duna zöldbe burkolt szigetkéit. 

Ki-kiszállunk egyszer-egyszer, majd folytatjuk kanyargós utunkat a tahitótfalusi hídig, majd Leányfalu strandjai mellett egészen addig, ameddig jobbról feltűnik a szentendrei panoráma és a Kacsakő Bisztró partja. 

Itt pedig vár minket egy megérdemelt hideg rozé/kézműves sör és mesteri BBQ sültek várják a túrakajakost!

Mindenki kedvére válogathat Szentendre finomabbnál finomabb éttermei, bárjai közül, hogy csak néhányat említsünk ott az Eclair’s (https://eclairsbistro.hu/), a TeddyBeer (https://www.facebook.com/TeddyBeerSzentendre/), a Kacsakő (https://koczangabor.wixsite.com/kacsakobisztro) vagy a Harmat (https://harmat-pezsgo-piknik.business.site/), mind séta távolságra a kiszállótól.

Ez egy csodálatos túra, imádjuk. Gyertek!

Tervezett táv: kb. 20 km, kb. 3.5 óra a vizen, pihenőkkel együtt

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

 

Az étkezést a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Dunabogdány, Szabadstrand
TÚRADÍJ felnőtt 14.900 Ft
gyerek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajuss, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!