2022.06.26: Az eszményi Neszmély: Komárom, Vág, kisszigetek, egynapos tengerikajakos nagytúra

18.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Isteni, látványos, nagydunai túra sok-sok kis szigettel és partmenti pihenővel. Végtelenül pihentető, de a combosabb táv miatt kihívás is egyben. Útközben sok a megsasolni való, a pihenő homokpad, a kisszigetes játszótér, ahol kanyaroghatunk. Minden bátorságunkat összeszedjük, és benézünk a Vág torkába és az is lehet, hogy aranymosókkal is találkozunk! Hosszabb dunaparti pihenőkkel egy nomád túra minden előnyével, de minden hátránya nélkül 🙂 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol, de itt-ott lesz lehetőség vásárolni

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Azoknak ideális túra, akik most egy nagyot akarnak menni. Akik szeretik a kihívásokat, új terepekre kíváncsiak, akik szívesen kacskaringóznak kis szigetek és folyótorkolatok mentén.  Egész napos túra, sok-sok pihenővel, kb. 34km, kb. 6 óra a vízen. Azoknak, akik idén már kajakoztak párszor.  

Komáromból indulunk, vízről megnézzük az Erődöt és végtelen türelemmel haladunk a Vág felé, ahol felevezünk, megfürdünk és pihenünk egyet. Kis szigetkéket keresünk, csalinkázunk lefelé és benézünk pár rejtett kisöbölbe, szigetkére, majd árnyas partokon ebédelünk és sziesztázunk. Délután a neszmélyi partokon még több szigetke várja, hogy felfedezzük. Olyan helyeken megyünk, amik rádöbbentenek, hogy Magyarország egy varázsos és hatalmas ország – ha elég lassan mész 🙂 Este a neszmélyi Éden Kempingben szállunk partra, ahonnan a transzferrel megyünk vissza, hacsak reggel nem hagytad már ott az autódat és jöttél fel velünk Komáromba! 

 

MIKOR: A túra napján 9:00-kor
HOL: Kajak-kenu Beszálló Pont, Komárom

https://goo.gl/maps/VEMEc1JFq9u8KJqSA 

TÚRADÍJ: Felnőtt

16 év alatti gyermek párosban standard kedvezmennyel

18,000 Ft

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

 

MENJÜNK!