2022.07.03: BALATON NYUGAT HALADÓ KAJAKTÚRA

18.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Bevalljuk, tavaly óta rákaptunk a Balatonra… szeretjük, jobban, mint valaha. Ezen az egynapos  kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán egy pillanatra találkozunk a végtelen érzetével is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj?

4 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit hozol magaddal egy sportos napra

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kit várunk? Aki már többször kajakozott folyón, esetleg tengeren, és szeretne jobb, erősebb, tapasztaltabb kajakossá válni. Aki szeretné  fejleszteni kajak tudását, erőnlétét egy csodás természeti környezetben.

Ez egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy egész napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságos környezetben evezhetsz végig az Északi Part legváltozatosabb vidékén. Utunkat az észak-nyugati partvidék mentén   végig vulkáni hegyek kísérik. A hegyes, a púpos meg lapos bazalt tömböket a vízről csodálni, jó idő esetén akár a parttól jó messze a teljes csendet megélni (esetleg nagyot fürdeni) aztán a   tagolt partvidéken kikötni, megpihenni, elég jó dolog. Ez a kajaktúra nem kevés, erre picit készülni érdemes. De megéri.

 

Mit jelent ez? 

 

Révfülöpön, a kikötőben szállunk vízre. Innen Pálköve előtt evezünk el, esetleg beugrunk megkóstolni a híres pálkövei savanyúvizet, aztán Ábrahámhegyen pihenünk egyet a strandon (ha olyan az idő) vagy Badacsonyban iszunk egy fröccsöt a Pláne Borteraszon. Majd tovább hasítjuk a habokat Szigliget felé, és Balatongyörökön a strandon fújunk egyet, vagy simán  zúzunk tovább a Balaton egyik legkedvesebb pontja, a Szent Mihály domb felé. A meghitt kikötőben szállunk partra, lábunkat felfedezve felkaptatunk az ősi Szent Mihály kápolnához. Ennek kertjéből, a Kálvária három keresztjétől belátjuk Balaton nyugati részének nagy részét, egészen Keszthelyig.

 

Ez kb. 25-27 km, széltől, időjárástó függően. Reggel 9-kor indulunk, és este 6 körül ér véget a túra. Ha autóval jössz, a sofőröket visszavisszük az autóhoz Révfülöpön.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 8:00-kor
HOL: Révfülöp, Kikötői parkoló Halász utca 1. 

https://goo.gl/maps/PWgBVBtrgNvcBZov9

TÚRADÍJ: felnőtt 18.000 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!