2022.07.09-10: Csallóközi Vadon: Kajakos Csellengés

35.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Az igazi Csallóköz. Bele biza’ a közepibe. Olyan helyeket fedezünk fel, amelyeket tényleg fel kellett fedeznünk tavaly, mert senki sem járta. Vittünk magunkkal szekercét, macsetét, kötelet, és ahol addig bejárhatatlan erdei patakok csörtettek keresztül, már mi is keresztülbújtunk. Létrejött pár útvonal, amiket ismerünk. Érintetlen természet. Nem is mondunk többet, ezt is csak halkan. 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Több helyi éttermet ismerünk, vacsorát, reggelit segítünk megszervezni 

Szállás:Foglalunk pár szobát a Pension Hostadban, jelezzétek, ha szeretnétek ott megszállni. Kevés a szálláslehetőség, érdemes:  https://pension-hostad-gabcikovo.booked.hu/  

Kinek ajánljuk:Mindenkit várunk, aki már kajakozott vagy kenuzott, aki tud csendben evezni, aki szereti a társaságot és nem ijed meg a vadontól 

A Csallóköz a Szigetköz szlovákiai ikertesója. Az ikrek, akiket születésükkor elválasztottak egymástól. A Csallóköz jelenleg valódi ínyencség, kevesen ismerik és még kevesebben túrázzák. Mi már pár éve ismerkedünk vele, és tiszta szívvel ajánljuk Nektek.

Ami a Szigetközben átelemelés, az itt  előbb egy vízesés, amiben nagyot fürdünk, úszkálunk. Itt mindig “‘árvíz” van, egy igazi vízi vadonba csöppenünk, ahol fontos a helyismeret. Indákkal átszőtt dzsungelben lopakodunk. Széles vízeken pihenünk, tavakban úszkálunk. Ja evezünk is picit 😉

Hatalmas barangolós élmény, sokkal kevesebb emberrel. Emellett meg igazi külföldi utazás varázsát hozza ez a túra: bár errefele főleg magyarul beszélnek, szállásunkon isteni szlovák ételek (friss, juhtúrós a sztrapacska, kályhában sült nem annyira szlovák, de finom oldalas, és knédlis finomságok, nomeg az isteni szlovák SÖR) várják a fáradt kenust és  kajakost.

 

Kalandra fel! Gyertek velünk néhány jó sörre, kofolára, felfedezésre!

Szállás: foglalunk pár szobát a Pension Hostadban, jelezzétek, ha szeretnétek ott megszállni. Kevés a szálláslehetőség, érdemes:  https://pension-hostad-gabcikovo.booked.hu/  

Étkezés: Van pár nagyszerű és egyszerű vendéglő errefelé, Bősön van pékség, mindenféle bolt. Kiscsoportos túra lévén nem lesz nehéz az egyeztetés. A túra önellátó. Minden nap egész nap túrázunk majd, ételt csomagolni a túra időtartamára szükséges. De ezt a reggelinél el lehet intézni.

 

 

A túradíj tartalmazza:

+ A túraszervezést, túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ útvonalak előzetes megtisztítását, előkészítését, járhatóvá tételét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a túrázók és a kajakok szállítását, helyben szükség szerint

+ két képzett túravezető segítségét mindenben 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra előtti napon 18:00-kor
HOL: Pension Hosted Hotel és Étterem 

Hlavná 843, 930 05 Gabčíkovo, Szlovákia•

+421 905 728 919

TÚRADÍJ: felnőtt 35.900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!