2022.07.25-29: Tengerikajakos csillagtúra az Adrián

89.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Türkiz tenger, apró, felfedezésre váró apró szigetecskék, a tenger illata, a frissen sült tengeri herkentyűk íze – vár minket a nyár és a horvát tengerpart! Közben azért kajakozunk is, mert nem hiába ácsorog az a sok epekedő ember a partokon… tudja mindenki, hogy vízről a legszebb az élet! 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Egyénileg a városban vagy a szálláson, reggeli lehetőség lesz a szálláson 

Szállás:Apartments Šuperba,Brodarica, 6 fős apartmanokban

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Azokat várjuk erre a túrára, akik már túráztak velünk 2021-es szezonban, és/vagy rendszeres tengeri kajakos túrázók, tehát évente legalább egyszer kajakoznak tengeren. A csapat mozgása, biztonsága miatt ez fontos info, kérem jelentkezés előtt vedd figyelembe.

Négy nap alatt kiélvezzük Horvátország csodáit, lakatlan szigetek között kajakozunk, de felfedezünk tengerparti kisvárosokat, piacokat, vendéglőket is, és megmerítkezünk a mediterrán hangulatban. 

 

A túra első napján délelőtt 10-kor találkozunk Brodarican, ahol picit ismerkedünk, átbeszéljük a túratervet, megismerkedünk a felszereléssel és a túratársainkkal. Korai ebéd után elfoglaljuk a szállást, öltözünk és….. irány a part, vízre szállunk!  Véletlenül lagúnákra és tengeröblökre épült az a mesés kisváros, ezért találunk helyet egy kis biztonsági oktatásra, kajakos technikai gyakorlásra és portyázásra is.  Aztán evezünk egy helyi felfedezőset benézünk a ide-oda, szokjuk a tengert és a jó életet, na. Estére visszaérünk a szállásra és jól fogunk aludni. 

 

Másnap, nekibátorodva a tengernek, szigeteket fedezgetünk fel, nem is egyet! Krbela Vela – Mala, Oblik és Ostrica háromszögében túrázunk, karibi minőségben. Fürdés, pihenés, kajakozás egész nap. A következő napokban felfedezünk sok helyi kis szigetet és mindenki választhat kedvencet. Igazi kajakos kalózkodás: lesz, ahol partra szállunk, és pihenünk a meleg sziklákon, de olyan is, ahol elfoglalunk egy helyi vendéglőt! Esélyes szigetkék, ahova elevezünk a következő napokban, időjárástól és erőtől függően: Krapanj, Mumonja, Drvenik, Rakitan és és Dvainka. A szép szigeteken kikötünk, a legszebbek elhozzuk magunkkal. Vagy ha ez nem megy, akkor lövünk pár fotót a kevésbe szerencséseknek. Sokat fürdünk, sznorklizunk., felfedezünk, rápihenünk a másnapra.

 

Mert persze lesz egy-egy hosszabb túra is. Az időjárás nagyban befolyásolhatja a programot: erős szélben melegebben öltözünk! De a viccet félretéve, a szomszédos szigetvilág “fővárosát” Zlarint is meglátogatjuk, vagy a sziget vadregényes külső oldalán vagy a védett, békés, belső partja felől. A sok vadregényes, festői, de lakatlan szigetke után öröm lehet majd visszatérni a mediterrán civilizációba, ahol sült tengeri herkentyűkkel, hideg fehér borral vagy egy gyöngyöző sörrel ünnepelhetünk.  Ismerünk pár varázslatos hangulatú vendéglőt…és meg is mutatjuk! Hát ilyen lesz, és talán ennél is jobb. 

 

Szállás:

6 fős apartmanokban (2 hálószoba és 1 nappali) foglaltunk szállást, mely egyénileg a helyszínen fizetendő. Ennek intézésében természetesen segítünk, ha szükséges.

https://www.booking.com/hotel/hr/apartmani-quot-superba-quot.hu.html

 

A túradíj a szállást, étkezés és az utazást nem tartalmazza!

14 év alatti gyerekek csak a túravezetővel történt előzetes egyeztetést követően, kizárólag saját felnőtt kísérővel vehetnek részt a túrán.

 

MIKOR: A túra első napján reggel 10:00-kor
HOL: Apartman Superba,

Obala Maratuša 96, 22000, Brodarica, Croatia

TÚRADÍJ: felnőtt 89.000 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!