2022.08.06: Tengeri kajakkal Tihany Körül

14.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Rákaptunk a Balatonra… közel is van, izgalmas is, szeretjük is jobban, mint valaha. Ezen az egynapos  kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán egy pillanatra találkozunk a végtelen érzetével is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj? 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz magaddal elég enni- és innivalót egy hosszú, sportos naphoz

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Azt várjuk, aki már kajakozott egyszerre 2 óránál többet, átlagosan jó kondiban van, és szívesen próbálja meg magát egy egész napos túrán, persze több pihenővel.

Egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy egész napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságban kerüljük meg a  Tihanyi-félszigetet oda-vissza, közel és távol a parttól, a csapattól, időjárástól fűggően esetleg átugrunk Szántódra is egy lángosra 😉  

 

Sajkodon, a Balaton egyik legszebb, legcsendesebb zugában szállunk vízre. Szinte láthatatlanul suhanunk végig a tihanyi partok mentén, szélvédett helyen, hattyúk mellett – és nagy örömmel tartjuk a felkilóméteres távolságot a parti horgászoktól, erre való a tengeri kajak! Végigevezzük a tihanyi partokat, a révnél eldöntjük, átmegyünk-e a déli partra, vagy az Apátság felé vesszük utunkat. Útközben magunkba szívjuk a nyugalmat – és a réven túl megtapasztalhatjuk az erősebb szelet, hullámokat! Tengeri kajakjaink csak erre vártak, stabilan szelik a habokat – ha mi meg rendesen lapátolunk hozzá 🙂

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Sajkod, Strand parkoló

https://goo.gl/maps/W21DTg3kS6xXRYny6 

TÚRADÍJ: felnőtteknek 14,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!