2022.08.20-24: Lošinj, a közeli messzeség: tengerikajakos találkozás a Természettel

95.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Losinj és Cres szigetvilága az egyik legtisztisztább és legérintetlenebb természeti környezet Európában. Hatalmas szerencsénk van, hogy a horvát szigetvilág ezen része itthonról egy délutáni indulással még aznap elérhető. Ez a túra a teljes elvonulás, a belemerülés a naplementébe, a nagytengeri hangulat és kiszigetes-kisfalucskás barangolás jegyében íródik. Gyere, ha olyan tengerikajakos élményt keresel, ahol nem csak díszlet a kajak meg a tenger, hanem talán megérzed a teljes szabadságot, amit a saját erődnek köszönhetsz.

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:A túra önellátó, de sok éttermet, tavernát és büfét fogunk érinteni a túrák során. Minden este a másnapi túra ismertetésekor ezt is megbeszéljük. Könnyen szállítható, kajaktúrabiztos ételt mindenképp érdemes hozni a hosszabb napokra.

Szállás:Erről érdeklődj emailben, ha szeretnél segítséget vagy ajánlást kérni. Szállásunk egy kempingben lesz Losinj szigetének déli részen.

Kinek ajánljuk:Ha már eveztél velünk idén, vagy ha amúgy rendszeresen kajakozol, evezel vagy kenuzol, jó a kondid, szereted a tengert és még az ötödik napon is szívesen kajakozol bele a naplementébe. Ez egy tengeri csodatúra, ahol megyünk ugyan rendes távokat (napi 20- 25 km), de közben nagyokat pihenünk. Work hard, play hard :)

5 nap Lošinj. Ez egy közeli csoda, észak-Dalmácia legnyugatabbi szigete, nyugati oldala a Földközi-tenger felé kitett, kisszigetes, kicsit “távoli feeling”. Táboros, felfedezős, kisfalvacskás, kedvesen marasztalós. Nekünk is új induló pont, ezért most inkább rendszeresen Római Edzésre, Kajaksulikra vagy velünk tengerre járóknak ajánlanánk. Terápiás csodagyár.

Adriai felfedező túránkhoz olyan helyet választottunk, ahonnan az Adria Olaszország felé eső része pár izgalmas távoli szigettel ugyanolyan gyorsan elérhető, mint a Sziget öblei és a védettebb, sokszigetes keleti vizek. A szigetvilág és a kisbuszunk adta lehetőségeket maximálisan kihasználva a igyekszünk felfedezni a tengerikajakozás teljes skáláját, benne partmenti, sziklák közti barangolással, kisebb és nagyobb átkelésekkel, hullámvadászattal, kisfalvas barangolással és kalamári rágcsálással, naplemente csodálással Európa egyik legszebb vidékén. 

Minden napra más-más útvonalat terveztünk, amit a társaság kedve, ereje és az időjárás alapján, rugalmasan változtatunk. Naponta 9-18h között leszünk vizen, a kellő mennyiségű (sok 🙂 pihenővel.

Aug 19-i kisbuszos utazással, aug. 20-24 között 5 nap tengerikajakozás, felfedezés, falvacskázás, öblök, partok, szigetek, nagytenger, garantáltan meleg tenger, több csend. Aug. 25 délelőtti, laza hazautazás.

Túravezetők Dávid, Andris, Bruckner Zoli.

Szállásunk egy csodás, komfortos, medencés-éttermes-kisboltos kempingben lesz Losinj szigetének déli részen. Ez a műfaj csillagtúra, így a sátrakat egyszer állítjuk fel, minden nap ide térünk vissza. A szállás díja fejenként napi 15-20 EUR között van per éj. 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

A túradíj az étkezést és a szállást nem tartalmazza.

 

MIKOR:  A túra első napja előtti nap (08.19) délután/este
HOL: Losinj, Kemping
TÚRADÍJ: felnőtt 95.000Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!