2022.08.27: Nyári szünet búcsúztató nagy kajak-és kenutúra – Pilismaróttól Tahitótfaluig

9.900 Ft14.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Pilismarótról indulunk, innen megyünk le Tahitótfalura az Explorers  Bázisra. A túra jó felkészülés hosszabb túrákra. 14 év alatti gyerekek felnőtt kísérőjükkel  páros kajakban vagy kenuban tudnak velünk jönni . Ez egy szuper, változatos túra, imádjuk. Gyertek!

Kajakos helyeink sajnos elfogytak, gyere velünk kenuval!

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

    Reset options
Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol egy sportos napra magaddal, de a végén üdítővel vagy fröccsel vendégelünk meg.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várjuk az újrakezdőket, egy jó kis kajakozásra vágyókat, társaság- és természet  kedvelőket, akik már nem teljesen kezdők és bírják a távot és a tempót:)

Szippants nagyot a frissből, lesd meg a Börzsöny meredek szirtjeit és a Pilis lágyan zöld  lankáit, miközben szeled a habokat a hatalmas Dunán. Mindezt egy tengerre edzett kajak biztonságában. Az egyik leglátványosabb vízitúra Magyarországon: egyszerre kanyargós és szelíd, tartalmas, de mégis könnyen megtehető. Készülj a hosszabb túrákra, töltődj, élj igazán! 

 

Mit csinálunk? A csendes pilismaróti Duna-partról indulunk, hogy a Dunakanyar legszebb helyein kanyarogjunk lefelé. Balra a Börzsöny meredek sziklái, majd Nagymaros házai, jobbra a Pilis hullámzó vonalai, majd Lepence (és az Öböl, ahova benézünk) és a Visegrádi Vár. A vízről látjuk meg a Salamon-tornyot, és érkezünk el a Szentendrei-sziget északi homokzátonyaihoz. 

Onnan, a Duna közepéről lenyűgöző kilátás nyílik észak felé. Itt röviden megpihenünk, majd bekanyarodunk a meghitt és keskenyebb Szentendrei-Dunaágba, ahol körülbelül félórás evezés után megérkezünk Dunabogdányba. Onnan irány Tahitótfalu és az EXPLORERS Bázis, ahol a túránk végetér.

Tervezett táv: kb. 18-22 km, kb. 5-5 és fél óra a vizen, pihenőkkel együtt

 A túra végén egy üdítővel, fröccsel várunk mindenkit Tahiban.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalások megszervezését, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok vagy felújított, karbantartott, fürge túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajak- vagy kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok/kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Pilismarót, Szobi rév

https://goo.gl/maps/tEMJBsXoK11jKVHB7

TÚRADÍJ KAJAKKAL: felnőtt ELFOGYTAK A HELYEK!
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Pilismarót, Szobi rév

https://goo.gl/maps/tEMJBsXoK11jKVHB7

TÚRADÍJ KENUVAL: felnőtt 9,900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!