2022.09.17: Az egész Dunakanyar: Esztergom-Tahi Bázis Nagytúra

18.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Nyílt vizeken. Hegyek között. Mindhárom kanyar a Dunakanyarban. Egy rendes, emberes táv, amire büszke lehetsz, amellett, hogy csodaszép. Egynapi járóvízre Esztergomtól, a végén  a bázisunk és az Őrház BBQ vár, itt megpihensz. Erre hívunk.

4 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Az a biztos, amit magaddal hozol; Pilismaróton és Zebegényben vannak street food standok, itt szükség szerint tápolhatunk.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Jó kondiban lévő, bevállalós középhaladó vagy haladó kajakosokat várunk erre a túrára.

Ha már megismerted a kajakozás varázsát, ha voltál már hosszabb vagy rövidebb túráinkon, és mennél tovább, új utakra, akkor ez a Neked való túra! Ott vagyunk végig melletted, egy a csapat vagyunk, de bármikor odébb evezhetsz, mással evezhetsz, magadban evezhetsz vagy akár párosban. Mindenki a saját tengeri kajakját navigálja, de a csapat együtt marad! Ez nem egy “fák között bujkálós” túra, ezért technikailag könnyebb. 

 

Kajakosok, jó emberek, egy társaság, ahol történetek találkoznak, ahol próbára  teheted magad, ahol pihenhetsz egy nagyot – és mire kiszállsz, jobb lesz a világ.

 

Esztergom város északi részéről, a teljes panorámával indulunk! Előbb a Mária Valéria-hidat, majd a Bazilika ormait, hagyjuk magunk mögött, mielőtt a Halemba-sziget partjai mentén elérkezünk a zegzugos Ipoly folyó dunai torkolatához. Ezen fellopakodunk kicsit, majd visszatérünk a Dunára és megpihenünk Pilismarót homokos partjainál. Kávézunk, lángosozunk, de van, aki szundít egyet. Béke van. 

 

Aztán nekiindulunk és megint átszeljük a Dunát és a meredek partok alatt evezünk Zebegény, Dömös, majd Visegrád érintésével a Szentendrei Sziget északi csúcsára! Ezután nekiindulunk újra és meg sem állunk a Tahi Bázisunkig.

A túrát középhaladó és haladó-szintű kajakozóknak, ezen belül felnőtt túrázóinknak ajánljuk.  Párosban 14 éves kor fölötti, jó kondiban lévő gyerekek is jöhetnek! Tervezett táv: kb. 40+ km, kb. 6-7 óra összesen, pihenőkkel 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is az egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük. Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz.

MIKOR: A túra napján 9:00-kor
HOL: Táti sóderos

https://goo.gl/maps/DSz62xccFX1kvq2D8

TÚRADÍJ: felnőtt 18.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!