2022.10.23: Ünnepi Kajakozás, Vasárnapi Ebéd, Balabán Kaland az RSD-n

14.500 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Egy hatalmas kirándulásra invitálunk: Ünnepelj, kajakozz és ebédelj a helyiekkel! Kedves lacházi túravezetőnk és méhészünk, Smiró (és Zoli) vezeti ezt a vidám vasárnapi túrát, ahol elkalandozunk picit az Angyali-sziget és a ritkán-járt Balabán-ág dzsungeleiben és megérkezünk a Ráckevei partokhoz.

BIZTONSÁGOD ÉRDEKÉBEN ÉS HOGY MEGKAPD A MEGÉRDEMELT FIGYELMET, TÚRÁINK MINDIG KISCSOPORTOSAK.

 

10 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:A túra után együtt tervezünk ebédelni a Horgásztanya vendéglőben.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várjuk az újrakezdőket, kezdőket, egy jó kis kajakozásra vágyókat, társaság- és természet  kedvelőket  

Egy hatalmas kirándulásra invitálunk: Ünnepelj, kajakozz és ebédelj a helyiekkel! Kedves lacházi túravezetőnk és méhészünk, Smiró (és Zoli) vezeti ezt a vidám vasárnapi túrát, ahol elkalandozunk picit az Angyali-sziget és a ritkán-járt Balabán-ág dzsungeleiben és megérkezünk a Ráckevei partokhoz.

Itt felveszünk valami meleget és szárazat és betipegünk a Horgásztanya vendéglőbe, ahol forró, vasárnapi húslevessel és ízletes halászlével vár minket a házigazda.

15-17 km csellengős evezés és hősként érkezés, hatalmas ebéd és laza hazajutás vár ránk ezen a nagyjából 16 óráig tartó csodatúrán.

Mint mindig, kedves, nyitott és érdekes emberek, jó csapat és profi túravezetés vár. Evezzünk és beszélgessünk* sokat! Szeretettel várunk.

*Szólj, ha magányra vágysz, azonnal odébb lapátolunk 😉
**Az ebédet mindenkii maga fizeti 🙂

 

 

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

 

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Kiskunlacházi DSE

https://goo.gl/maps/fbhjZ27q6mHk7Q3m6

TÚRADÍJ: felnőtt 14,500 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. 

Ha a túra napján mondjuk le, azaz ha miután megérkeztünk a helyszínre olyan időjárási körülmények vagy egyéb korlátozások vannak, amelyek miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor 25% kedvezménnyel foglalható túra egy másik időpontra.

Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!