2023.01.15-04.23: VASÁRNAPI 8-ALKALMAS MEDENCÉS EDZÉS BÉRLET

87.200 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Talán ez az, amire mindig is vágytál? Tökéletes biztonságban, fűtött medencében, lépésről lepésre haladva sajátithatod el a tengerikajakozás technikáit. Tanulj meg hatékonyan kormányozni a kajaklapáttal, használd természetességgel a támaszokat, alkalmazd az ön- és társmentés fogásait, és tavasztól evezz otthonosan, akár a tengeren!  Ideális körülmények, profi támogatás, mindig kis csoport (max. 10 fő).

 

 

Rendszeres tengerikajakos képzést és edzéseket indítunk medencében is a téli időszakban!

 

VASÁRNAP 19:30-22:00:

Szabad tematikájú edzéseket tartunk vasárnaponként, amelyek külön-külön is megállják a helyüket. Ezekre Szabad felhasználású medencés bérletet tudsz váltani és a neked megfelelő alkalmakra egyenként jelentkezni.

 

Első alkalommal kipróbálhatod az edzéseinket egy próbajeggyel 2022 decemberében, ezután az edzések és a tanfolyamok kizárólag bérlettel látogathatóak.

Az egy alkalmas próbajegy használata után, bérlet vásárlása esetén kérésedre a próbajegy árát és a próbaalkalmat jóváírjuk a bérletedből.

A fel nem használt edzés alkalmakat tavasszal Római edzésre vagy Kajaksulira tudod elhasználni 2023.10.31-ig bármikor.

 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:

Ha már többször kajakoztál, de még ismerkedsz a sporttal, vagy ha gyakorlott kajakos vagy, de rugalmasabb kereteket  keresel medencés gyakorlásodhoz, ezzel a 8-alkalmas edzés-bérlettel akkor jössz, amikor csak akarsz (;n van hely a 10-fős csoportban). Ezeken a strukturált gyakorlásokon megtanulhatod, gyakorolhatod és készségszinten alkalmazhatod a legfontosabb evezés- és mentéstechnikai elemeket, amellyel mérsékelt körülmények között akár már tengeren is biztonsággal, hatékonyan, és élvezettel evezhetsz társaddal vagy csapatban egyaránt. Most biztonságban, fűtött vizes medencében, alkalomról alkalomra való strukturált fejlesztéssel és sok játékkal, egy támogató kajakos közösségben fejlesztheted tudásod és önbizalmad.

Mi a tengerikajakozásra csapatsportként tekintünk, ahol a koordináció és együttműködés fejlesztése legalább olyan fontos, mint az egyéni skillek/készségek fejlesztése.

Tananyag: Alább listázzuk a legfontosabb, elsajátítható elemeket és készségeket. A jelentkezést követően részletes, alkalmakra lebontott tematikát küldünk Neked.  A tananyagban hangsúlyos a kormányzástechnika, a mentéstechnika (beleértve az eszkimóforduló hatékony formáit), a kommunikáció és a tengerikajakos felszerelés ismerete.

 

Időpontok: A 8 alkalom, csak kéthetente vasárnaponként, alkalmanként két órás időtartamban, 19.30-21.40 között.

Az alábbi dátumok bármelyikén, ELŐZETES REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN, összesen 8 alkalommal jöhetsz edzeni  

2023. január 15.

2023. január 29.

2023. február 12.

2023. február 26.

2023. március 12.

2023. március 26.

2023. április 16.

2023. április 30.

 

 

A fejlesztés területei:

  • Kondi fejlesztés
  • A tengerikajakozás alapjai: kajakok, lapátok
  • Hajó szárazföldi felkészítése, beállítása, biztonságos vízreszállás
  • Lapáthasználat: meghajtás, stabilitás, sokféle kanyarodás
  • A hatékony meghajtás és fordulás, különbségek a meghajtás és a lapáttal kormányzás között, meghajtó és kroményzó lapáthúzások összekapcsolása 
  • Stabilitás, önbizalom: hogyan maradj a hajóban, ameddig csak akarsz, és hogyan kerülj vissza a hajóba, ha szükséges
  • Mentés és önmentés: semmi pánik, legyen ez egy rutin 🙂 
  • Az eszkimóforduló elemei, gyakorlása
  • Élezés, és kanyarodási technikák a kormány használata nélkül

 

FELSZERELÉS:

Biztonság: A gyakorlás során úszást segítő mellényt használunk. Emellett, közös biztonságunk érdekében könnyű, vadvizi/tengerikajakos sisakban gyakorlunk. Ha van saját sisakod, hozd el.

HOZZ MAGADDAL:

Fürdőruhát

Vékony neoprén felsőt

Vékony neoprén alsót

Orrcsipeszt, eszkimó gyakorláshoz

Törülközőt

Úszó- vagy búvár szemüveget, opcionális

 

 

A túradíj tartalmazza:

+ korszerű tengerikajakok és vadvizi kajakok

+ sisakok

+ PFD, úszást segítő biztosnági mellények

+ egy úszómester jelenlétét

+ egy vagy több tapasztalt tengerikajakos vagy vadvizi kajakos tanfolyam vezető segítségét

+ könnyű műanyag vagy üvegszálas kajaklapátok használatát

+ hullámszoknyák 

+ egy jó csapat, maximum 9 fő

 

LEMONDÁS/HIÁNYZÁS:

Ha regisztráltál egy edzésre, de mégsem tudsz eljönni, kérjük, hogy 48 órával előtte jelezd. Mivel kis csoportban edzünk, 48 órán belüli lemondásokat csak igazán különleges esetekben tudunk elfogadni, hiszen feltétlen tudunk  másik kajakost behívni már erre az alkalomra.  Ezen kivételes esetben,  amennyiben nem tudsz egy alkalomra eljönni, akkor férőhely függvényében egy másik a vasárnapi edzésen pótolhatod.

Normál esetben, amennyiben az edzésen minimum 48 órás, előzetes bejelentés nélkül nem jelentél meg bármilyen okból, az alkalom számodra megtartottnak minősül, azt az alkalmat felhasználtnak tekintjük.

MIKOR: Vasárnaponként

2023.01.15-i kezdéssel (01.08-án tanfolyam indul, szabad helyek esetén azokon az alkalmakon is részt tudsz venni. Erről emailben tudsz érdeklődni)

19:30-21:40 között

HOL: Szentmihályi Konrád Ferenc Uszoda

Budapest, Segesvár u. 150, 1162

https://goo.gl/maps/aosRM8MvbxpB5pkdA

TÚRADÍJ: Felnőtt

Bérlet (8 alkalom)

87,200 Ft
Gyerek

 

apróbetűs rész:

A fel nem használt edzés alkalmakat  Római Edzésre vagy Kajaksulikra tudod elhasználni 2023.10.31-ig bármikor.

Az edzéseket a medence nyitvatartásának függvényében, a kiírt időpontokban megtartjuk. Ha technikai okoknál fogva az edzés elmarad, az időpontot egy vasárnapi alkalomra vagy a Tanfolyam végére tesszük át. Ha mi mondjuk le a tanfolyam egy időpontját, a fentiek szerint járunk el. Amennyiben az edzésen minimum 48 órás, előzetes bejelentés nélkül nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, azt az alkalmat felhasználtnak tekintjük.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!