2023.05.06: Zúgók, Zselíz és a Kanyarok: 1 napos Haladó Garam Kajak Túra

18.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!
Itt egy zúgős menet, azoknak, akiknek megdobban a szíve, ha egy zúgót hallanak, és gyorsítanak, kalandoroknak, csibészeknek és maratonistáknak egy teljes napos túra egy pár zúgóval fűszerezve.
Sok kanyar, kisebb, egésznapos kanyargás és csodatúra a frissen zöldbe öltözött fák között, fodros-szoknyás zúgőkkal tarkítva. A zúgők és a kb. 34km-es napi táv miatt haladó kajakosoknak szól ez a túra. Elégedetten, kalandokkal gazdagodva, sportosan fáradtan indulunk majd haza.
Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Az a tuti ami biztos, avagy amit magaddal hozol :)

Kinek ajánljuk:Ez egy hosszabb és technikésabb túra az átlagos Garam-túránál. Várunk, ha rendszeresen kajakozol és szívesen kipróbálnál egy kanyargós folyót pár csinos-csobogós, habos-babos zúgóval. Várjuk azokat, akik fel akarnak készülni hosszabb utakra, netán tengerekre, akik szeretik a változatosságot, egy kalandos, felfedezős túra hangulatát, erős csapatban. 

A zselizi indulás után jönnek az zúgók, és ezekre picit rákészülünk. Az ezeken való sikeres lejutást minden zúgó előtt megbeszéljük. Kanyargunk lefelé a folyón, miközben itt-ott megállunk pihenni, falatozni egy-egy sóderes partszakaszon, vagy akár egy lakatlan szigeten.

A túra a vége itt várható: https://goo.gl/maps/c7ASWfDZdP6ZruhX8

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ karbantartott, PE tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű PE vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat, kicsit, nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett és tapasztalt tengerikajakos túravezető segítségét

+ Fotókat Rólad és a túráról

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

MIKOR: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL: Garamkövesd, a híd alatti kis parkolóban

47.82705255139885, 18.720485224974443

TÚRADÍJ: felnőtt 18,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 8 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!