2023.06.02-05: Tengerikajakos képzés az Adrián: Krk szigeti kajaktúra

107.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Négynapos tengerikajakos képzés egy mesés öbölben és a környező szigetvilágban. Az egyik legszebb általunk ismert terep. Ha már kajakoztál párszor, stabilan evezel sík vizen, netán rendszeresen túrázol is, és szeretnél otthonosabban, profin és hatékonyan evezni akár szeles, hullámos időben is, kajaklapáttal hatékonyan kormányozni, könnyedén és biztonsággal menteni (kajakos társaidat, magadat) eljött a Te időd!  Evezéstechnikai képzés, túrázás és intenzív belemerítkezés a jóba. Burek és izomláz garantált!  

Tengerikajakos technikai, erőnléti és biztonsági elemek, sok fürdés a kristálytiszta tengerben, délutáni szieszta, esti túra, városon átevezés, átkelések szigetekre, hatalmas parti pihenésekkel, türkisz tengerrel, jógával, nyújtással, naptejjel, közös főzéssel vagy svédasztalos grillvacsival. A képzést a fokozatosság és a személyre szabott fejlesztés jellemzi. Változatos programok, teljes belemerítkezés a tengerikajakozásba. 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Ezen a kiscsoportos képzésen a túravezető-vendég arány 1:5. 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Egyénileg, az apartmant jól felszerelt konyhával látták el, emellett egy ugrásra van étterem és pizzeria, a helyi boltokban pedig minden alapanyag kapható 

Szállás:Parti apartmanos szállás Silo-ban

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Ezt a képzést azoknak is ajánljuk, akik már párszor kajakoztak sík vizen, voltak velünk Kajaksulin vagy kipróbáltak egy-egy Római Edzést, és szívesen fejlődnek. Ugyancsak jó helyen leszel itt eveztél már tengeren, de a hullámok még újdonságnak hatnak, és szívesen megtanulnál otthonosan evezni hullámos terepen is, hazavinnél sok-sok hasznos technikát miközben megismernél egy sziklás-barlangos és homokpartos tengeri csodavilágot ;)

Ez egy classic tengerikajakos tábor egy döbbenetesen változatos terepen, napi technikai gyakorlással, túrákkal, az elkerülhetetlenül kedves és nyitott társasággal és igen, tengerparti pihenéssel. Négy napos intenzív programunkat a fokozatosságra és egyénre szabott kihívásokra építettük fel. Lesz benne kajakos elmélet, sok tapasztalat megosztás, mégtöbb technikai gyakorlás és túrázás is. Fél- és egynapos képzési időszakok váltakoznak szigetek közötti átkelésekkel, sok fürdéssel és tengerparti kisvárosok bejárásával. Tanulunk, tapasztalunk és megmerítkezünk a mediterrán hangulatban. Ide hívunk.   

  Gyakorlás, technika, erőnlét

A tábor lényege a felkészülés változatos tengeri terepekre, túrákra. Ki- és beszállás különböző féle  partokon, vízről beszállás, mentés és önmentés, trükkök és tippek a vadvizet és tengereket sokszor megjárt tapasztalt, nemzetközi és hazai képesítéssel  rendelkező profi túravezetőktől.

A képzésen többek között ezeket tanulhatod meg:

 • Alapok, kajakok, lapátok, öltözet különböző évszakokban, éghajlatokban 
 • Lapáthasználat: meghajtás, stabilitás, sokféle kanyarodás
 • Támaszok, stabilitás, önbizalom: hogyan maradj a hajóban, ameddig csak akarsz, és hogyan kerülj vissza a hajóba, ha szükséges
 • A hatékony evezés, energiamenedzsment
 • Hatékony ki- és beszállás akár nehéz terepen is
 • Élezés, és kanyarodási technikák a kormány használata nélkül
 • Mentés és önmentés: semmi pánik, legyen ez egy rutin 🙂 
 • Expedíciók: mit hozz magaddal a zsákodban? Hogyan csomagolj?
 • Túlélő-tippek, táborozási tanácsok
 • A partmenti navigáció alapjai, térképhasználat

 Jelentkezési feltételek:

Jelentkezz nyugodtan most, de majd ezekkel az alapokkal gyere:

 • Stabilan evezős kajakos- vagy kenus tudás, túrázási tapasztalat, akár tengeren is. Ha teljesen kezdő vagy, a Tábor előtt  mindenképpen gyere el velünk 2-3 R=mai Edzésre vagy Kajaksulira
 • Nem feltétlen olimpiai, de egy átlagos, jó kondi, hiszen a vízen leszünk reggel 10-17h között, pihenőkkel, ebédszünettel.
 • Biztos úszni tudás
 • Ez nem egy edzőtábor, és nyilván bármikor vissza evezhetsz pihenni vagy kihagyhatsz egy-egy alkalmat, ha akarsz.
 • Jelentkezésed után küldünk még részleteket! Addig is keress nyugodtan, ha kérdésed van!

Szállás:

Szállás: modern, frissen épült, part menti apartman szállás, 2 ágyas szobákkal. A szállás ára közös, 4-6 fős  apartmanban kb. EUR 20/fő, külön szállodai szoba a szomszédban kb. EUR 40/fő, vagy bőséges félpanzióval kb. EUR 50/fő. Teljesesen felszerelt konyha az apartmanban, boltok, éttermek séta távolságban.

 

A túradíj tartalmazza:

+ oktatást, coacholást, túravezetést

+ napi túra és képzési terveket

+ előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ korszerű, kényelmes biztonsági mellényeket

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és könnyű PE vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető folyamatos jelenlétét, segítségét, vendég:oktató arány 5:1  

A túradíj a szállást, étkezés és az utazást nem tartalmazza!

Ez a képzés felnőtt vendégeinknek szól.

MIKOR:

A túra első napja előtti este (06.01) 18:00-tól
HOL:

Silo, Horvátország

TÚRADÍJ: felnőtt 107.000 Ft
gyermek

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A képzést minimum 7 fő jelentkezése esetén indítjuk el. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!