2023.06.22: Tengerikajakos mentések: Római Kajakműhely II.

15.800 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Rendszeresen kajakozol, de fényeznéd a technikádat? Döntenéd a kajakot fordulásnál vagy hatékonyan akarsz menteni, eszkimózni? Támaszkodnál a lapátra kanyarban is? Játszanál a sodrás erejével? 

Középhaladó és haladó kajakosoknak találtuk ki ezt a 4 Kajakműhelyt, ahol minden héten  egy támában tanulunk, gyakorlunk, finomhangolunk.

A 4 Kajakműhely egyben a leghatékonyabb, de egyenként is megállják a helyüket. Van 

köztük átfedés, és egymást egészítik ki a hatékony kajakozáshoz, részben egymásra épülnek. Ugyanakkor az egyes témák külön is gyakorolhatók. 

Egyenként 2.5 órás, 4-8 fős tengerikajakos műhelyek, bekattant, elkötelezett kajakos társaság. 

Szeretettel várunk egy vagy több intenzív Kajakműhelyre!

Ha mind a négy alkalomra eljössz, 15% kedvezményt adunk! Ha emailben jelentkezel, Római Edzés Bérlettel is jöhetsz, itt beszámítjuk a megfelelő összeget.

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:-

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Középhaladó kajakosoknak, akik többször vagy rendszeresen kajakoznak a meleg szezonban vagy akár azon kívül is. Kezdőknek a Római Edzés Kezdő változatát (szerda-szombat) vagy a Kajaksulikat ajánljuk (KS1) a Szentendrei Duna-ágban vagy a Ráckevei Dunán.

Tengerikajakos mentések: Római Kajakműhely IV.

Önmentések, társmentések, és az eszkimózás alapjai, fejlesztése

 

A  hatékony mentés gyors és a helyzethez alkalmazkodik. Olyan, mint egy tánc, ahol mindenki a saját szerepében működik, a mentett (vezető) tudja, hogy kell menteni és a mentett is tudja, hogyan kell mentve lenni, hogy egy nehéz és esetleg veszélyes helyzetből gyorsan biztonságba kerüljünk.  

 

Menteni tudni kell, ha családdal, barátokkal vagy akár egyedül evezel, folyón, tavon, tengeren. Ahány alaphelyzet, annyiféle mentés létezik, és ezen a workshopon megtanuljuk és gyakoroljuk a leggyakrabb mentési helyzeteket (beleértve az egészséges és a sérült kajakos mentését is), és az azokhoz tartozó ajánlott mentéseket. Gyakoroljuk a mélyvizi társmentéseket és az önmentések fajtáit a legegyszerűbbtől a trükkös-virtuóz változatokig. Minél több eszköz van a tarsolyodban, annál jobban tudsz ómegfelelőt választani az adott helyzethez. 

 

MIKOR: Csütörtökönként 17:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

TÚRADÍJ: Felnőtt (1 alkalom) 15,800 Ft
Felnőtt bérletet itt tudsz venni: 

(bármely 4 alkalom)

 

https://felfedezok.hu/kajakmuhely-123-es-4-berlet/

54.000 Ft

 

 

Minimum 3 fő (ez alatt nem indul el a műhely alkalom), maximum 8 fő, a kajakos: vezető arány legfeljebb 4:1.

A gyakorlást British Canoeing Sea Kayak Leader és Seak Kayak Coach végzettségű szakemberek vezetik.

 

A túradíj tartalmazza:

+ egy vagy két tapasztalt vezető részvételét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsák

+ hullámszoknya

+ tengerikajak

+ kajaklapát

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és úton is vagy! Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

Ennek a programnak minimum 3 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!