2023.06.29: Játék a sodrással: Római Kajakműhely III.

15.800 Ft54.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Rendszeresen kajakozol, de fényeznéd a technikádat? Döntenéd a kajakot fordulásnál vagy hatékonyan akarsz menteni, eszkimózni? Támaszkodnál a lapátra kanyarban is? Játszanál a sodrás erejével? 

Középhaladó és haladó kajakosoknak találtuk ki ezt a 4 Kajakműhelyt, ahol minden héten  egy támában tanulunk, gyakorlunk, finomhangolunk.

A 4 Kajakműhely egyben a leghatékonyabb, de egyenként is megállják a helyüket. Van 

köztük átfedés, és egymást egészítik ki a hatékony kajakozáshoz, részben egymásra épülnek. Ugyanakkor az egyes témák külön is gyakorolhatók. 

Egyenként 2.5 órás, 4-8 fős tengerikajakos műhelyek, bekattant, elkötelezett kajakos társaság. 

Szeretettel várunk egy vagy több intenzív Kajakműhelyre!

Ha mind a négy alkalomra eljössz, 15% kedvezményt adunk! Ha emailben jelentkezel, Római Edzés Bérlettel is jöhetsz, itt beszámítjuk a megfelelő összeget.

  • *Hány alkalomra jössz?

    Reset options
Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:-

Szállás:-

Kinek ajánljuk:

Játék a sodrással: Római Kajakműhely III.

Élezés és támaszok, a limány-sodrás játék

A tengerikajakozás egyik legizgalmasabb része, amikor térd és lábtámaszok segítségével a testünkkel irányítjuk a kajakot. Ez különösen igaz a sodrással való játék esetén, így ennek a workshopnak a lényege az élezés és a lapáttal való kormányzás összehangolása, amikor hajónk az állóvízből hirtelen a sodrásba kerül.

Az élezés, a kajak oldalra billentése csípőnk megdöntésével, hatékonyabbá és izgalmasabbá teszi a tengerikajakozást és a vadvizi kajakozásban is döntő szerepe van. Emellett természestesen elengedhetetlen a támaszok használata is ebben az izgalmas műfajban, aminek minden mozgó vizen, áramló tengeren hasznát veheted.

 

MIKOR: Csütörtökönként 17:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

TÚRADÍJ: Felnőtt (1 alkalom) 15,800 Ft
Felnőtt bérlet

(4 alkalom: 06.15; 06.22; 06.29; 07.06)

54,000 Ft

 

Minimum 3 fő (ez alatt nem indul el a műhely alkalom), maximum 8 fő, a kajakos: vezető arány legfeljebb 4:1.

A gyakorlást British Canoeing Sea Kayak Leader és Seak Kayak Coach végzettségű szakemberek vezetik.

 

A túradíj tartalmazza:

+ egy vagy két tapasztalt vezető részvételét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsák

+ hullámszoknya

+ tengerikajak

+ kajaklapát

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már úton is vagy. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 3 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!