2023.07.09: Irány Szentendre – egész napos lapátolás és életimádás

16.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Reggel a Római Bázison bepakolunk a hajókba, és egy rövidke pihenővel egészen Szentendréig lapátoljuk fel magunkat. Eddigre talán egy picit elfáradunk, de csak azért, hogy igazán jól essen a hosszú ebédszünet a Kacsakő bisztró teraszán a mesés szentendrei panorámával. A napi etap nagyjából 22fkm, fele hegymenetben.

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit magaddal hozol, de valószínűleg a szentendrei büfék is nyitva lesznek már

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Azok fogják élvezni ezt a túrát, akik kajakoztak már többször egész nap, és otthonosan mozognak sodrással szemben is. Ha nem jelent gondot az egész napos evezés, esetleg a haladó római edzések rendszeres látogatója vagy, ez a táv biztosan nem fog ki rajtad.

A Római partról indulva megyünk felfelé a szentendrei ágon, egészen annak névadójáig. Néha megállunk egy kis szénhidrátpótlásra és frissítésre, meg-megbújunk a part menti limányokban, hogy csak annyira legyen nehéz a feljutás, amennyire muszáj 🙂 Szentendrén aztán hosszabb ebédszünetet csapunk: itt mindenki kényelmesen kiterítheti az otthonról hozott kedvenc kockásterítőjét, vagy vásárolhat magának valami finomságot a Kacsakő bisztró és a Postás strand környékén.

A plázson beszélgetés és falatozás után már csak egy kellemes örömevezés van hátra: visszacsorgunk egészen a kiindulási pontig, az Explorers Római Bázisáig. Igazi közösségi móka, aminek a sportértéke sem elhanyagolható.

Tervezett táv: kb. 22 km, kb. 6 óra a vizen, pihenőkkel együtt

 

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

 

 

MIKOR:  A túra napján 9:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis
Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031
TÚRADÍJ: felnőtt 16.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!