2023.07.11: Laza Lupa lapátolás

6.000 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

 Laza kajakos falkázásra, ismerkedős evezésre, vagy egy hosszú, dinamikus meditációra vágysz? Frisslevegős, nagytüdős, kajakos kirándulásra hívunk a naplementébe! Kezdőktől a félprofikig vérbeli kajakos élményt nyújt a Római Bázisunkról induló Lupa Loop, a Lupa kör.  

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit magaddal hozol, de érdemes előtte bevinni valami könnyű, de lassan égő alapanyagot (dió, mogyoró, almáspite), és a végén nincs messze a Római part...

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akinek megdobban a szíve, ha kajakot lát, ha lapátot érint, ha csak arra gondol, hogy nemsokára evezhet. Azokat is, akik már egy ideje nézegetik a dolgot, és érzik, hogy ez valszeg nekik való, de persze volt ez, meg az, de most már szabad az út. Kajakra, kalandra fel! :)

Nagy lendülettel indulunk hegymenetben a Szentendrei-Duna-ágon, miközben többször meg-megállunk és figyeljük, hogy mára a légi tünemények éppen milyen pompás káprázattal készültek számunkra. Útközben benézünk a Tündérsziget kis holtágába, ha a vízállás engedi, körbe is járjuk ezt a kis tűnékeny, már csak pár évig megfigyelhető vadont.

 

 

A tervezett táv 12 fkm, kb 3.5 óra a vízen, pihenőkkel együtt. Abszolút kezdők számára a kezdő Római Edzést vagy a Kajaksulit (KS I.) ajánljuk a Dunakanyarban, a Ráckevei Dunán (RSD) vagy a Rómain.

 

 

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

 

Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

 

 

MIKOR: A túra napján 17:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

https://goo.gl/maps/BwC9nSSU5gWzhLQa9

TÚRADÍJ: felnőtt 6,000 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!