2023.07.15-18: Losinj, a közeli messzeség: tengeri kajaktúra

99.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Tengerikajakos tábor egy árnyas, tengerparti domboldalon? Igen!!!! Hatalmas szerencsénk van, hogy a horvát szigetvilág ezen része itthonról egy délutáni indulással még aznap elérhető! Egy táborból indulva naponta választunk túraterepet: öblökben portyázunk, szigetről-szigetre evezzünk vagy éppen Cres felé induljunk el? 

Szállásunk árnyas erdei kemping, drámai partszakasz, festői kisváros a szomszédunk, és a megannyi evezős terep egy kajakos paradicsom. Losinj és Cres szigetvilága az egyik legtisztisztább és legérintetlenebb természeti környezet Európában. Ez a túra a teljes elvonulás, a belemerülés a naplementébe, a nagytengeri hangulat és kiszigetes-kisfalucskás barangolás jegyében íródik.

Gyere, ha olyan tengerikajakos élményt keresel, ahol nem csak díszlet a kajak meg a tenger! Jó esély arra, hogy megérezd a teljes szabadságot és a saját erődet 🙂 Garantáltan jó társaság, rosszfejek nem is jelentkeznek.    

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak. Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:A túra önellátó, hozhatod otthonról a főznivalót, de helyben is minden beszerezhető a szupermarketben. A túrák során elkerühetők, de a felfedezés részei a parti kiskocsmák, vendéglők. Minden este a másnapi túra ismertetésekor ezt is megbeszéljük. Könnyen szállítható, kajaktúrabiztos ételt (pl. jól záródó műanyagdobozos szendó, tortilla, téliszalámi, gyümi) mindenképp érdemes lesz magunkkal vinni a túrákra.

Szállás:Szállásunk egy kempingben lesz Losinj szigetének déli részen. Camp Cikat, Mali Losinj.

Kinek ajánljuk:Ha már eveztél velünk idén, vagy ha amúgy rendszeresen kajakozol, evezel vagy kenuzol, jó a kondid, szereted a tengert és még a negyedik napon is valszeg szívesen kajakozol bele a naplementébe. Ez egy tengeri csodatúra a tenger és a mediterrán életérzés, a napsütés imádata jegyében. Nem a mennyiség, hanem a minőség, ugye! ;)

Egy félnapi autóútra Budapestről fekszik Losinj, ez a közeli csoda. Losinj észak-Dalmácia legnyugatabbi szigete, izgalmas, változatos tengerikajakos terep! Túránk táboros, felfedezős, kisfalvacskás, kedvesen marasztalós. Terápiás csodagyár.

Az Adria Olaszország felé eső része pár izgalmas távoli szigettel ugyanolyan gyorsan elérhető, mint a Sziget öblei és a védettebb, sokszigetes keleti vizek. A szigetvilág és a kisbuszunk adta lehetőségeket maximálisan kihasználva a igyekszünk felfedezni a tengerikajakozás teljes skáláját, benne partmenti, sziklák közti barangolással, kisebb és nagyobb átkelésekkel, hullámvadászattal, kisfalvas barangolással és kalamári rágcsálással, naplemente csodálással Európa egyik legszebb vidékén. 

Minden napra más-más útvonalat terveztünk, amit a társaság kedve, ereje és az időjárás alapján, rugalmasan változtatunk. Naponta 9-18h között leszünk vizen, a kellő mennyiségű (sok 🙂 pihenővel.

Szállásunk egy csodás, komfortos, medencés-éttermes-kisboltos kempingben lesz Losinj szigetének déli részen. Ez a műfaj csillagtúra, így a sátrakat egyszer állítjuk fel, minden nap ide térünk vissza. A szállás díja fejenként napi 15-20 EUR között van per éj. A túrát két British Canoeing SKL végzettségű tapasztalt, tengeren edzett túravezető vezeti.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ egy mappára való fotó Rólad és a túrádról, de csak ha kéred

 

A túradíj az étkezést és a szállást nem tartalmazza.

 

MIKOR:  A túra első napja előtti nap (07.14) 18:00-tól
HOL: Losinj, Kemping
TÚRADÍJ: felnőtt 99.000 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint

MENJÜNK!