2023.08.12: Laza nyári kanyargás Danival

13.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Szerencsére a tahitótfalui Explorers bázis közvetlen közelében találjuk a szentendrei ág egyik legszebb és legvadregényesebb részét: Ide hívunk egy kis könnyű nyári kanyargásra, akár vadonban bujkálásra – amíg csak a vízállás engedi. Itt nem kell a közlekedéssel bajlódnod, a túra végpontja egyben az indulási pont is.

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Neked találtuk ki ezt a túrát, ha néhányszor kajakoztál már, és egy kis laza nyári kanyargásra vágysz a szentendrei ág egyik legszebb részén

Az Explorers Tahi bázisról indulva bejárjuk kajakkal a Dunabogdány környéki szigeteket: itt hol sebesebben folyik a víz, hol kevésbé, igazán ideális helyszín egy kis belefeledkezésre a természetbe. Szerencsére a szentendre környéki motoros hajóegységek idáig már nem jönnek fel, a szigetspicc környékiek meg nem jönnek le. Sokszor harapni lehet a csendet, nem ritkán vadakat is látni. Túravezetőink a bázis közelsége miatt a legtöbb kis kanyart és szigetet is jól ismerik errefelé, de ezek vízállástól függően mindig tartogatnak valamennyi újdonságot és meglepetést annak is, aki már többször evezett errefelé.

 

Először felfelé indulunk néhány kilométert a folyón, meglessük mennyire járhatóak a bogdányi kis szigetek közötti ágak, majd egy hangulatos kis szigetecskén elfogyasztjuk a magunkkal hozott ebédet. Ezután visszaindulunk és benézünk az őzikék és vaddisznók egyik kedvelt fürdőhelyére, majd hajóink orrával megcélozzuk a tahi hidat és visszaérkezünk túránk kiindulópontjára.

 

A tervezett táv kb. 10-15 fkm, fele hegymenetben, azaz sodrással szemben. Várhatóan nagyjából délután 15.00 körül fejezzük be túránkat.

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

 

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

MIKOR: A túra napján 10.00
HOL: Explorers Tahi bázis

https://goo.gl/maps/fejmKVCTV4fst5fWA

TÚRADÍJ: felnőtt 13.900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!