2023.09.17-19: Baska és Prvic – KRK Szigeti Tengerikajak Csillagtúra

73.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Megvan az érzés, amikor Horvátország felé egyszer csak megváltozik a levegő illata, súlya?  Amikor átérsz a hegyeken, bekerülsz a tenger vonzásába és már tudod, hogy jó lesz…

Egy tengeri túra, ahol már minden a helyén van, a nap süt, a tenger kék és illatos, a kisvárosok tekergős utcáin eltévedni is jól esik – és mindez még csak a miénk. Rejtett öblök, kis szigetek, kolostorok, városmászás, egésznapos és félnapos túrák Krk, Rab, Cres és pár másik szigetre. 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

 

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó: 

Étkezés:önellátó

Szállás:partközeli panzióban vagy apartmanban Baska városában

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Azokat várjuk erre a túrára, akik már túráztak velünk 2023-as szezonban, és/vagy rendszeres tengeri kajakos túrázók, tehát évente legalább egyszer kajakoznak tengeren. A csapat mozgása, biztonsága miatt ez fontos infó, kérem jelentkezés előtt vedd figyelembe.

Ezen a mediterrán kiránduláson körülnézünk Krk-en, az “Arany szigeten”, és a meglátogatjuk a környező csodaszigeteket is. Szokjuk és tanuljuk a tengert, valamint garantáltan megjáratjuk lábainkat is a kisvárosok utcáin. Felfedezzük Krk kanyargós partjait és öbleit, bejárjuk legszebb kisvárosait és kikötőit és valszeg egy rögtönzött beach partit is tartunk Horvátország egyik legszebb homokos fövenyén.

Ezen a túrán kajakkal jutunk el legtöbb úticélunkhoz, de elidőzünk a kisvárosok lépcsőin és kávézóiban is, megadjuk a tiszteletet az évezredes mediterrán civilizációnak azzal, hogy megállunk, belassulunk, örülünk, hogy ott lehetünk. Aztán bepattanunk a kajakba és átevezünk egy másik városkába vagy csendes öbölbe, ahogy kedvünk tartja. A tervek azért vannak, hogy legyen mitől eltérni, ha akarunk. 

 

Szombat délután/este találkozunk a part menti panzióban, ami után beállítjuk a hajókat és másnap el is indul a felfedezés, északnak vesszük utunkat.

A túrára 14 év feletti, jó kondiban lévő gyerekeket tudunk csak vinni.

 

 

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Étkezés, szállást és utazást a túradíj nem tartaémaz!

 

 

MIKOR:  A túra első napja előtti este (09.16.) 18:00 után
HOL: Baska, KRK
TÚRADÍJ: felnőtt 73,000 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

MENJÜNK!