2023.09.23: Kellemes őszi csúszás Pilismaróttól Tahitótfaluig – 1 napos kajaktúra

13.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Pilismarótról indulunk, innen megyünk le Tahitótfalura az Explorers  Bázisra. A túra jó felkészülés hosszabb túrákra vagy csak élvezni a Dunakanyar szépségét.

14 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni. Ez egy szuper, változatos túra, imádjuk. Gyertek!

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol egy sportos napra magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várjuk az újrakezdőket, egy jó kis kajakozásra vágyókat, társaság- és természet kedvelőket, akik már nem teljesen kezdők, bírják a távot, és a tempót :)

Szippants nagyot a frissből, lesd meg a Börzsöny meredek szirtjeit és a Pilis lágyan zöld  lankáit, miközben szeled a habokat a hatalmas Dunán. Mindezt egy tengerre edzett kajak biztonságában. Az egyik leglátványosabb vízitúra Magyarországon: egyszerre kanyargós és szelíd, tartalmas, de mégis könnyen megtehető. Készülj a hosszabb túrákra, töltődj, élj igazán! 

 

Mit csinálunk? A csendes pilismaróti Duna-partról indulunk, hogy a Dunakanyar legszebb helyein kanyarogjunk lefelé. Balra a Börzsöny meredek sziklái, majd Nagymaros házai, jobbra a Pilis hullámzó vonalai, majd Lepence (és az Öböl, ahova benézünk) és a Visegrádi Vár. A vízről látjuk meg a Salamon-tornyot, és érkezünk el a Szentendrei-sziget északi homokzátonyaihoz. 

 

Onnan, a Duna közepéről lenyűgöző kilátás nyílik észak felé. Itt röviden megpihenünk, majd bekanyarodunk a meghitt és keskenyebb Szentendrei-Dunaágba, ahol körülbelül félórás evezés után megérkezünk Dunabogdányba. Onnan irány Tahitótfalu és az EXPLORERS Bázis, ahol a túránk végetér.

Tervezett táv: kb. 18-22 km, kb. 5 óra a vizen, pihenőkkel együtt

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fényképet google drive mappába mentve

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Pilismarót, Szobi rév

https://goo.gl/maps/tEMJBsXoK11jKVHB7

TÚRADÍJ: felnőtt 13,900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!