2023.10.07: A CSEND HANGJA: KAJAKOS PORTYA A TISZA TAVON

17.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

A Tisza-tónak annyi arca van, ahány evezőcsapás keresztüljutni zegzugos csatornáin, hatalmas nyílt vizein. Túránkon együtt haladunk a széllel, ringunk a tündérrózsákkal, együtt siklunk a siklókkal, együtt repülü…azt azért nem! Kajak túra… De a kajaknál nincs jobb a Tisza-tóhoz. Fürge de biztonságos, lehet bele pakolni és mindenhova elvisz, ahova csak akarjuk.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Tiszafüred, Tisza-tó

Étkezés:Amit hozol magaddal, ez a túra önellátó

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Mindenkinek, aki szereti a természetet, és egy nyugodt, laza kajakozásra vágyik.

Tiszafüred lesz a bázisunk, innen indulnak a túráink. Ha akarunk, átevezünk a Kis-Tisza nevű csatornán (víz a vízben!), de nem ám a legrövidebb úton! Közben érintjük a Tisza eredeti medrét egy szakaszon, majd egy vízimadár paradicsomon vágunk keresztül. Egy öblítő csatornán keresztül megközelítjük a Magyar Amazonast.

A sok lehetőség közül az időjárás és csapat kedve-ereje szerint választunk útvonalat. Sok laza tekergés, sok madár, sok kajakozás!

 

A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

 

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

BIZTONSÁGOD ÉRDEKÉBEN ÉS HOGY MEGKAPD A MEGÉRDEMELT FIGYELMET, TÚRÁINK MINDIG KISCSOPORTOSAK

Parkolási lehetőség itt:

https://maps.app.goo.gl/4cGpwciCkK1PFz9MA

 

TALÁLKOZÁS: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL: Tiszafüred

https://maps.app.goo.gl/PSY3Dm8Eh7mcMmY38

TÚRADÍJ: felnőtt 17,900 Ft
gyermek 15,394 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!