2023.12.31: Szilveszteri Kajakos Évbúcsúztató az RSD-n (Ráckeve, Soroksári Duna-ág)

13.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Szilveszter… amikor minden lehetséges! Egy pillanatra, talán egy egész délelőttre, kicsit mintha megállna az idő… Koccintunk, csettintünk, fejünket ingatjuk, ami elmúlt, elmúlt, talán innen már kedvesebbnek tűnik. Elnézünk az ismeretlen felé, ki tudja… összenézünk, nevetünk, töltünk kis forraltbort, együtt szállunk vízre és  teremtünk magunknak olyat, ami jó. A felfedezés folytatódik…

Szilveszteri evezésre hívunk. Kajakkal vagy kenuval. Gyere velünk! 😉

12 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:friss, házi sütik és kacsazsíros kenyér lilahagymával, isteni brownie!

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Egy jó kis újévi kajakozásra vágyóknak, társaság- és természet kedvelőknek. Ha már kajakoztál párszor idén, rövid távokon. Első kajaktúrának nem ajánlott.

Az Ráckevei Duna szerelmeseivel és házigazdáinkkal, a Kiskunlacházi DSK kajakosaival és kenusaival közös eseményünkön kicsit dumálunk és falatozunk, mielőtt vízreszállunk. A helyi csapat hagyományos étke a kacsazsíros kenyér lilahagymával, mellé forraltbor. Mi is hozunk újévi kalácsot, sült tököt és igazi, naggyon kakaós brownie-t, és amikor eleget trécseltünk a vizen, folytatjuk a vizen is! Evezünk egy csodás kört és csillogó szemmel szállunk ki az új év küszöbén.

Találkozó: 10h

Vízreszállás kb. 11h

Partraszállás: kb. 14h

Tervezett táv: kb. 12-13 km.

Ha teljesen kezdő kajakos vagy, ne ezzel a túrával kezdd el. A víz ilyenkor hideg, ezért jó ha van tapasztalatod a stabilitással, kormányzással.

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel a túra kezdő- és végpontja megegyezik.


A túradíj tartalmazza:

+ papírtrombitát, pezsgőt, friss, puha kacsazsíros kenyeret lilahagymával, finom, friss sütiket, de hozni is ér!!!

+ túraszervezést

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakokat

+ korszerű tengerikajakos mellényt

+ könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ 1:5 túravezető : kajakos arányt, képzett, tapasztalt túravezetők segítségét

+ sok klassz kajakos fotót, amit a túra után elküldünk Neked (de ha nem akarod, nem leszel rajta)

 

MIKOR: 2023.12.31. reggel 10:00-kor
HOL: Kiskunlacházi DSE

https://goo.gl/maps/fbhjZ27q6mHk7Q3m6

TÚRADÍJ: felnőtt 13,900 Ft
gyermek -12% a 12. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!

Explorers kisbusszal hozunk-viszünk, ha kéred, ennek díja 1e Ft per fő, amit helyben tudsz rendezni.


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz a regisztráció után/a saját profil oldaladon.

Tedd be a túrát a kosaradba, és fizesd ki bankkártyával. A fizetést követően e-mail-címedre azonnal számlát küldünk és két alkalommal is további információt kapsz majd a túra részleteiről. Szeretettel várunk.

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Szeretettel várunk!


KAPCSOLAT

Ha kérdésed van a túrával/képzéssel kapcsolatban, telefonon vagy e-mailben jelezd felénk. Telefonon 9-15h között érsz el minket, emailekre igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36 20 365 0868

Email: info@felfedezok.hu

 


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le az eseményt. Ilyenkor visszautaljuk  a teljes befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés izgalmas része, mi ott leszünk 🙂

A lemondási feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, amelyet itt tekinthetsz meg: https://felfedezok.hu/aszf/  

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!