2024.01.20: OH MY GÖD! A Rómairól Gödig és visszacsorgunk – haladó kajaktúra

15.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Legények és Leányok! Ti, akik gyerekkorban beleestetek a varázsitalba, és azóta a hegymenetek, a maratonok és az olyan terepek az otthonotok, amitől más borzongva menekül! Ti, akik szívvel-lélekkel éltek, mozgásban vagytok, itt egy nemes alkalom!

Ha rendszeresen Te vagy az első hajók egyike túráinkon, ezt a túrát Neked találtuk ki! Mesés dunai táj, imádnivaló kajakos falka, két profi túravezető. Rómaiak, véreim, meghódítjuk Gödöt!


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak. Ezen a haladó túrán kb. 8+2 kajakos várható.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Római Bázis

Étkezés:Amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Haladó kajakosoknak ajánljuk, akik rendszeresen eveznek a szezonban és télen is sportolnak, esetleg kajakoznak is.

A Római Bázisról indulva (Római part, Béke I. csónakház) felmegyünk a váci ágon egészen Gödig, ahol kedvünk szerint megkerüljük a Homokszigetet, a vízállás függvényében 1-2 átemeléssel – vagy anélkül. 

A túra során nem sok pihenőt tartunk, a szükséges kalóriát pár perces kiállásokkal pótoljuk, vagy menet közben. Kb. 4 óra sodrással szembeni evezés után NAGY pihenőt tartunk, adddig több kisebbet. Aztán, mint aki jól végezte dolgát fordulunk, és irány a Római Bázis. 

A csapat, ahogy mindig, végig együtt mozog majd, a túra végére azonban mindenki garantáltan (minimum kellemesen) elfárad! 🙂 Most odateheted magad 😉  Ez egy kiscsoportos túra, kb. 6-8 kajakossal.


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ végig fotózunk, mappába feltöltve adjuk a legjobbakat

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA: A túra napján reggel 8.00-kor
HOL: EXPLORERS Római Bázis

(a Béke I. Csónakház)
TÚRADÍJ: felnőtt 15,900 Ft
gyermek Ez a túra csak felnőtteknek szól

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz. A regisztrációt és fizetést követően, e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy velünk tartasz, várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programnak minimum 6 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. 

A lemondási feltételeket a honlap alján található ÁSZF tartalmazza.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!