2024.02.25: Tengerikajakos MEDENCÉS EDZÉS JEGY (vasárnapi középhaladó/haladó)

10.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Kértétek, gyártjuk! Kajakozz egy jót melegben is!
Csiszold a technikád, gyakorold a mentéseket, kóstolj bele az eszkimó fordulóba és talizz a medencés falkával! Rugalmas és kötetlen medencés gyakorlás februártól, szombatonként és vasárnaponként most 1 ALKALMAS EDZÉS JEGY-gyel is.

VASÁRNAP: A vasárnapi gyakorlásokon az eszkimó forduló van a fókuszban, és az erre rávezető technikákat tanuljuk.

FONTOS: Az 1 ALKALMAS JEGYEKET a medence adottságai, mérete miatt most csak azoknak tudjuk felajánlani, akik MÁR KAJAKOZTAK az Explorers túráján vagy képzésén az elmúlt években és az Explorers fb csoport tagjai. Új belépők számára a szintén a honlapon található Medencés Edzés Bérlet konstrukciót javasoljuk, amely egy 6 alkalmas képzést foglal magába. Minden edzésen tartjuk a max. 10 fős keretet, hogy oktatóinktól megkapd a Neked járó figyelmet. Az egy alkalmas edzés jegyek az adott hétvégi Medencés edzésre beválthatók.
Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Erzsébetligeti Uszoda

Étkezés:amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Ide CSAK HALADÓ kajakosokat várunk!

 

VASÁRNAPI MEDENCÉS ALKALMAK: A vasárnapi képzésen KIZÁRÓLAG az ESZKIMÓ fordulóhoz szükséges elemeket tanuljuk lés gyakoroljuk. Ebbe beletartoznak a lapáttámaszok és a lapát hatékony használata és az ön- és társmentés sokféle fomája, illetve az evezéstechnika ide tartozó elemei.

A díj tartalmazza:

+ két tapasztalt vezető segítségét, jelenlétét, kíséretét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ neoprén hullámszoknya

+ sisak


MIKOR: 19:30-21:30

Találkozó: 19:00

Uszoda elhagyása: 22:00

HOL: Erzsébetligeti Uszoda

1165 Budapest, Újszász utca 106-108.

 

TÚRADÍJ: Felnőtt

1 alkalom

10,900 Ft

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz. A regisztrációt és fizetést követően e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!