2024.04.01: Lupa Loop Tengerikajakos Falka Kör

14.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Április 1-jei tréfa vagy Húsvéthétfő? Lehet választani.

Mi egy laza kajakos falkázásra vágyunk, ahol ismerkedni lehet az éledő természettel és egymással. Vagy inkább egy dinamikus meditációra vágysz?

Friss levegős, nagy-tüdős, kajakos kirándulásra hívunk a szomszédos vadonba! Kezdőktől a félprofikig vérbeli kajakos élményt nyújt a Római Bázisunkról induló Lupa Loop, a Lupa kör.


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak. Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Római Bázis, Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

Étkezés:Amit magaddal hozol, de érdemes előtte bevinni valami könnyű, de lassan égő alapanyagot (dió, mogyoró, almáspite), és a végén nincs messze a Római part...

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akinek megdobban a szíve, ha kajakot lát, ha lapátot érint, ha csak arra gondol, hogy nemsokára evezhet. Azokat is, akik már egy ideje nézegetik a dolgot, és érzik, hogy ez valszeg nekik való, de persze volt ez, meg az, de most már szabad az út. Kajakra fel! :)

Útközben benézünk a Tündérszigeti öbölbe és még az is lehet, hogy megállunk a Lupán fújni egyet, netán betolunk egy bambit a Sanyi bácsi büféjében.

A Lupa Loop akár egy délelőtti vagy naplementés változatban is egy csodás 13 km-es kikapcs-túra mindenkinek. Abszolút kezdők számára a kezdő Római Edzést vagy a Kajaksulit (KS I.) ajánljuk a Dunakanyarban vagy a Ráckevei Dunán (RSD). 


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra napján 10:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

https://goo.gl/maps/BwC9nSSU5gWzhLQa9

TÚRADÍJ: felnőtt 14,900Ft
gyerek -12% a 12. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz vagy a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!