2024.04.21: Szomszédolás a Tavaszi Fertő-tavon, Valley Kajakteszt!

24.000 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Hallo Austria! Hello Szomszéd!

Kedves osztrák tengerikajakos barátainknál portyázunk egy egész napos felfedezőset a frissen zöldülő Fertő-tó sógor oldalán! Rustból indulva tekergünk egy izgalmasat a cölöpházas falu, a szomszédos mintafalvakat körülvevő nádasokban és a nagy, széles vizeken. Most a legjobb a tó, kevés a zaj, a kishajó, de az időjárás már szeret minket 🙂

FUN FACT: Most akár Valley vagy Nigel Dennis NDK Romany kajakokat is kipróbálhatsz! Egy kis felárért egész napra Tiéd lehet a világ legjobb tengerikajakjainak egyike. Az első 4 jelentkezőnek az alap túradíjban van a Valley hajó. A következő jelentkezőknek 5e Ft felárral tudunk Valley vagy NDK hajót adni.

Hazafelé gurulva satufék… és egy isteni, ropis bécsi szelet lehetőség egy hangulatos Gasthausban! Így búcsúzunk a mesevilágtól, de jövünk mi még ide 😉  Jelezz, ha telekocsival jönnél!


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak. Maximum 12 fős túra, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.


*Saját Hajó Kedvezmény: Ha saját, keményfalú tengerikajakkal jönnél, válassz egyet a kétféle saját-hajós kedvezmény közül.

20% kedvezmény, ha magad hozod-viszed a hajódat a túrára

5% kedvezmény, ha mi hozzuk-visszük a hajódat a túrára

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Fertő-tó, Rust

Étkezés:Napközben amit magaddal hozol, vacsora egy hangulatos Gasthausban, opcionális.

Kinek ajánljuk:Ez egy középhaladó-haladó túra, egésznapos portya, sokféle terepen, kajakteszt és móka azoknak, akik már többször kajakoztak, kellemesen jó kondiban vannak és akár szeles időben is magabiztosan kormányoznak, eveznek kajakban.

A Rusti-öbölben szállunk vizre és indulunk el egy körre a Fertő-tó osztrák oldalán, érintve a legszebb kis falvakat, kikötőket és nádas-labirintusokat.  Egész napos túra, reggel 10-16h között leszünk a vizen, több pihenővel, ebédszünettel. 17h körül indulunk haza. A tervezett napi táv kb. 25 km, ami egy középhaladó szint. Ha sokat akrobatikázol, hajót tesztelsz, váltogatod a hajókat, akkor haladók számára is bőven elegendő sportértékkel bír a túra 😉

 

FUN FACT: Most akár Valley vagy Nigel Dennis NDK Romany kajakokat is próbálhatsz! Egy kis felárért egész napra Tiéd lehet a világ legjobb tengerikajakjainak egyike. Az első 4 jelentkezőnek az alap túradíjban van a Valley hajó. Az következő jelentkezőknek 5e Ft felárral tudunk Valley vagy NDK hajót adni.


A díj tartalmazza:

+ tapasztalt, British Canoeing rendszerben képzett tengerikajakos oktató vezetését

+ tematikus, egyénre szabott tananyagot és gyakorlást

+ két tapasztalt vezető/oktató kíséretét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakot

+ korszerű biztonsági mellényt

+ könnyű alu vagy karbon kajaklapát használatát

+ vízhatlan zsákot

+ hullámszoknyát

A túradíj az étkezést és a szállást nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra napján 10:00-kor
HOL: A túra induló pontján. A pontos helyszín és további technikai, logisztikai részletek emailben érkeznek.
TÚRADÍJ: felnőtt 24,000 Ft
gyermek -12% a 12. szülinapodig

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz vagy a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!