2024.05.19: LakeMania 2024: Fertő-tavi Kajakos Fesztivál és Örömevezés

24.000 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Hallo Austria! Hello Szomszéd!

Kedves osztrák tengerikajakos barátainknál portyázunk egy egész napos felfedezőset a szeles, de izgalmas, frissen zöldülő Fertő-tó sógor oldalán!

A fergeteges LakeManai Vízifesztivál keretében megyünk egy vezetett túrára! Rustból indulva tekergünk egy izgalmasat a cölöpházas falu, a szomszédos mintafalvakat körülvevő nádasokban és a nagy, széles vizeken egy kb. 25-30km-es menetet.

Ez a Lakemania Fesztivál utolsó napja, amin szervezzük a közös élménytúránkat. Itt találsz bővebb infot a hétvégi eseményről: https://24stundenburgenland.com/lakemania-2024/ 

Ha jössz velünk, akkor kérünk, hogy jelentkezz be a fenti linken, így hivatalosan is az örömevezés-vizitúra maraton résztvevőjévé válsz, és izgalmas ajándékcsomag vár!


FUN FACT: Most akár Valley vagy Nigel Dennis NDK Romany kajakokat is kipróbálhatsz! Egy kis felárért egész napra Tiéd lehet a világ legjobb tengerikajakjainak egyike. Az első 4 jelentkezőnek az alap túradíjban van a Valley hajó. A következő jelentkezőknek 5e Ft felárral tudunk Valley, North Shore vagy NDK hajót adni.

A nap végén, hgazafelé gurulva satufék… és egy isteni, ropis bécsi szelet lehetőség egy hangulatos Gasthausban! Így búcsúzunk a mesevilágtól, de jövünk mi még ide 😉


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Fertő-tó

Étkezés:Napközben amit magaddal hozol, vacsora egy hangulatos Gasthausban, opcionális.

Kinek ajánljuk:Ez egy középhaladó-haladó túra, egésznapos portya, sokféle terepen, kajakteszt és móka azoknak, akik már többször kajakoztak, kellemesen jó kondiban vannak és akár enyhén szeles (10-20km/h) időben is magabiztosan kormányoznak, eveznek kajakban.

A Rusti-öbölben szállunk vízre és indulunk el mesés körre a Fertő-tó osztrák oldalán, érintve a legszebb kis falvakat, kikötőket és nádas-labirintusokat.  Egész napos túra, reggel 9-15h között leszünk a vizen, több pihenővel, ebédszünettel. Az esti órákban indulunk haza. A tervezett napi táv kb. 25-30 km, ami egy középhaladó szint.


Transzfert erre a napra nem tudjuk vállalni, mert már 05.17-én pénteken elindulunk kb. 14:00-kor Budapestről. Aki az egész hétvégét szeretné itt tölteni a Fertő-tónál, annak tudunk segíteni az utazásban. Akkor ezt kérjük, hogy előre jelezd nekünk e-mailben, ha velünk jönnél.

Sátras táborozásra van lehetőség, egyeztetés alapján.


Lakmania Fesztivál részletek:

Május 18.-19. a teljes esemény, és három távon indulhatsz ezen a jókedvű diadalmeneten a szomszédban! Profi és lelkes szervezés, ha saját hajóval, magad evezed meg a távokat, a résztvétel TELJESEN INGYENES. Erre itt tudsz jelentkezni: https://24stundenburgenland.com/lakemania-2024/

Ha a mi túránk keretében, az Explorers túravezetőivel és hajóival túrázol, jelentkezz be nálunk idelent is!

 


A díj tartalmazza:

+ tapasztalt, British Canoeing rendszerben képzett tengerikajakos oktató vezetését

+ tematikus, egyénre szabott tananyagot és gyakorlást

+ két tapasztalt vezető/oktató kíséretét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakot

+ korszerű biztonsági mellényt

+ könnyű alu vagy karbon kajaklapát használatát

+ vízhatlan zsákot

+ hullámszoknyát

+ sok klassz fotót tőlünk, h ne a Te telefonod bánja!

A túradíj az étkezést és a szállást nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra napján 8:30-kor
HOL: Rust, Austria, seekajak.at parkoló

google maps

TÚRADÍJ: felnőtt 24,000 Ft

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz vagy a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!