2024.06.01: Egynapos kajaktúra a Balaton keleti öbleiben

23.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Érkezik a nyár, és vele a türkiz minden árnyalata.

Szeretett Balcsink minden évszakban egy csoda, pláne, amikor már melengeti vállunkat a nap. Ez már egy fürdőruhásra tervezett túra!

Alig egy órára Budapesttől, az akarattyai löszfal mellett szállunk vízre, átevezzük a fűzfői öblöt és Alsóörsön szállunk ki.

Klassz kis előkészület a nyári, akár tengeri evezésekre, spicót fel és hajrá! 

12 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Balatonakarattya

Étkezés:Amit hozol, de az legyen elég (és finom)

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várunk, ha párszor már kajakoztál folyón vagy kisebb tavon, netán partmenti tengeri túrán, és szeretnél jobb, erősebb, tapasztaltabb kajakossá válni. Ha szeretnéd fejleszteni kajakos tudásodat, erőnlétedet egy csodás természeti környezetben.

A balatonakarattyai strandon szállunk vízre, ahonnan a Fűzfői-öblöt nagy ívben kerülve evezünk. Közben magunkba szívjuk a nagy víz nyújtotta csendet és nyugalmat, végigpörgetjük a nyár emlékeit vagy előre tekintünk (oda mindig érdemes kajakozás közben) és erőteljes csapásokkal evezünk, több pihenővel.

A túra után, ha van kedvetek, megállunk egy késői ebédre a fűzfői Kék Öböl vendéglőben, vagy zúzunk haza, ki-ki kedve szerint.

A túra vége Akarattyán, a kiindulóponton lesz.

A túra hossza kb. 18km, amit széltől függően kb. 4-5 óra alatt teszünk meg, pihenőkkel.

Vízreszállás 10:00-kor, kiszállás kb. 16:30h körül lesz. 


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL:
Tengósok Kikötője Étterem, Balatonakarattya

Google maps: https://goo.gl/maps/FXEBroqyoLZEYiF47

TÚRADÍJ: felnőtt 23.900 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!