2024.06.01: TENGERIKAJAKOS MENTÉSEK: RÓMAI KAJAKMŰHELY IV.

16.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Rendszeresen kajakozol, de fényeznéd a technikádat? Döntenéd a kajakot fordulásnál vagy hatékonyan akarsz menteni, eszkimózni? Támaszkodnál a lapátra kanyarban is? Játszanál a sodrás erejével? 

Középhaladó és haladó kajakosoknak találtuk ki ezt a 4 Kajakműhelyt, ahol minden héten  egy témában tanulunk, gyakorlunk, finomhangolunk.

A 4 Kajakműhely egyben a leghatékonyabb, de egyenként is megállják a helyüket. Van köztük átfedés, és egymást egészítik ki a hatékony kajakozáshoz, részben egymásra épülnek. Ugyanakkor az egyes témák külön is gyakorolhatók. 

Egyenként 2.5 órás, 4-8 fős tengerikajakos műhelyek, bekattant, elkötelezett kajakos társaság. 

Szeretettel várunk egy vagy több intenzív Kajakműhelyre!


Minimum 4 fő, maximum 8 fő, a kajakos:vezető arány 4:1.

7 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Explorers Római Bázis Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

Étkezés:Amit hozol magaddal, de a Római parti büfék is közel vannak

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Középhaladó kajakosoknak, akik többször vagy rendszeresen kajakoznak a meleg szezonban vagy akár azon kívül is. Kezdőknek a Római Edzés Kezdő változatát (szerda-szombat) vagy a Kajaksulikat ajánljuk (KS1) a Szentendrei Duna-ágban vagy a Ráckevei Dunán.

Tengerikajakos mentések: Római Kajakműhely IV.

Önmentések, társmentések, és az eszkimózás alapjai, fejlesztése

 

A  hatékony mentés gyors és a helyzethez alkalmazkodik. Olyan, mint egy tánc, ahol mindenki a saját szerepében működik, a mentett (vezető) tudja, hogy kell menteni és a mentett is tudja, hogyan kell mentve lenni, hogy egy nehéz és esetleg veszélyes helyzetből gyorsan biztonságba kerüljünk.  

Menteni tudni kell, ha családdal, barátokkal vagy akár egyedül evezel, folyón, tavon, tengeren. Ahány alaphelyzet, annyiféle mentés létezik, és ezen a workshopon megtanuljuk és gyakoroljuk a leggyakoribb mentési helyzeteket (beleértve az egészséges és a sérült kajakos mentését is), és az azokhoz tartozó ajánlott mentéseket. Gyakoroljuk a mélyvízi társmentéseket és az önmentések fajtáit a legegyszerűbbtől a trükkös-virtuóz változatokig. Minél több eszköz van a tarsolyodban, annál jobban tudsz megfelelőt választani az adott helyzethez. 


A díj tartalmazza:

+ tapasztalt, British Canoeing rendszerben képzett tengerikajakos oktató vezetését

+ tematikus, egyénre szabott tananyagot és gyakorlást

+ két tapasztalt vezető/oktató kíséretét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakot

+ korszerű biztonsági mellényt

+ könnyű alu vagy karbon kajaklapát használatát

+ vízhatlan zsákot

+ hullámszoknyát

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA: Kéthetente Szombat 15:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

TÚRADÍJ: Felnőtt

1 alkalom

16,900 Ft

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz a regisztráció után/a saját profil oldaladon.

A fizetést követően e-mail címedre azonnal visszaigazolást és számlát küldünk, és e-mailben további információt kapsz majd az edzés részleteiről.

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Szeretettel várunk.


KAPCSOLAT

Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, telefonon 9-15h között érsz el minket. Az e-mailekre igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36 20 365 0868

Email: admin@felfedezok.hu


apróbetűs rész:

A programot minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak edzések a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le az eseményt. Ilyenkor visszaadjuk a bérlet kuponját. Minden más esetben az időjárás a felfedezés izgalmas része, mi ott leszünk. 🙂

A lemondási feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, amelyet itt tekinthetsz meg: https://felfedezok.hu/aszf/

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!