2024.06.02: TIHANY MAJDNEM KÖRBE – 1 napos tengerikajakos kaland

23.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Tihany nyugati oldala egy “másik Balaton”. Egy csendes, vadonzöld, régebbi világ, ahol nyugi van és hattyúk és csend, és halljuk a lélegzetünket.

Kajakban, messze a parttól talán megérezzük ismét, milyen jó embernek, sőt kajakosnak lenni 🙂  Ahogy kanyarodunk a félsziget keleti oldala felé, megindul a pezsgés, az áramlás, nem csak a vizen, de a szívünkben is. Egy kis időre ismét részévé válunk az emberi forgatagnak. Hajók, komp, vitorlások keresztezik utunkat, ahogy hasítjuk a habokat. Élni jó! Körbekalandozzuk a félszigetet és pár nagy pihenő után délutánra visszatérünk Sajkodra.  

Rákaptunk a Balatonra, na… közel is van, izgalmas is, szeretjük is jobban, mint valaha. Ezen az egynapos  kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán egy pillanatra találkozunk a végtelen érzetével is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj? 

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Sajkod

Étkezés:Hozz magaddal elég enni- és innivalót egy hosszú, sportos naphoz.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várunk, ha már kajakoztál egyszerre 2 óránál többet, átlagos-jó kondiban vagy, és szívesen próbálnád meg magad egy egész napos túrán, persze több pihenővel.

Egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságban kerüljük meg a  Tihanyi-félszigetet oda-vissza, közel és távol a parttól, a csapattól és az időjárástól függően. Esetleg átugrunk Szántódra is egy lángosra 😉  


Sajkodon, a Balaton egyik legszebb, legcsendesebb zugában szállunk vízre.

Szinte láthatatlanul suhanunk végig a tihanyi partok mentén, szélvédett helyen, hattyúk mellett – és nagy örömmel tartjuk a fél kilométeres távolságot a parti horgászoktól. Erre való a tengeri kajak!

Végigevezzük a tihanyi partokat, a révnél eldöntjük, átmegyünk-e a déli partra, vagy az Apátság felé vesszük utunkat. Útközben magunkba szívjuk a nyugalmat – és a réven túl megtapasztalhatjuk az erősebb szelet, hullámokat is! Tengeri kajakjaink csak erre vártak, stabilan szelik a habokat – ha mi meg rendesen lapátolunk hozzá 🙂


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ fotókat Rólad és a túráról, de csak ha akarod 🙂

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Sajkod, Strand parkoló

https://goo.gl/maps/W21DTg3kS6xXRYny6 

TÚRADÍJ: felnőtteknek 23,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani!

Tahitótfaluról, a bázisunkról indul az Explorers transzfer, ahol az autódat is hagyhatod. További megállókról egyeztetünk e-mailben.


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!