2024.06.15-16: Csallóközi Csellengés: 2 napos kajaktúra a vadonban

57.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Az igazi Csallóköz. Bele biza’ a közepébe. Olyan helyeket fedezünk fel, amelyeket tényleg fel kellett fedeznünk, mert senki más nem járta. Vittünk magunkkal szekercét, macsétét, kötelet, és ahol addig bejárhatatlan erdei patakok csörtettek keresztül, már mi is keresztülbújtunk. Létrejött pár útvonal, amiket ismerünk. Érintetlen természet. Nem is mondunk többet, ezt is csak halkan. Csodavadon a szomszédban.

Felfedezzük?


A túrán főként egyes tengerikajakokat használunk. Ha párosban jönnél egy ismerősöddel, gyermekkel, kérlek regisztrációkor jelezd megjegyzésben.


*saját hajó kedvezmény: Ha inkább a saját hajódban eveznél és a kedvezményt igénybe veszed, ezzel vállalod, hogy saját magad szállítod a hajódat a túra indulópontjára és vissza.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Bős, Szlovákia

Étkezés:Több helyi éttermet ismerünk. Vacsorát, reggelit segítünk megszervezni.

Szállás:Foglalunk pár szobát a Panzió Hostad-ban, Bősön, jelezzétek, ha szeretnétek megszállni.

Kinek ajánljuk:Szerettel várunk, ha már kajakoztál, kenuztál, ha tudsz csendben is evezni, szereted a társaságot és nem ijedsz meg egy kis vadontól. Igen, indák és pókháló!

A Csallóköz a Szigetköz szlovákiai ikertesója. Ikrek, akiket születésükkor elválasztottak egymástól. A Csallóköz jelenleg valódi ínyencség, kevesen ismerik és még kevesebben túrázzák. Mi már pár éve ismerkedünk vele, és tiszta szívvel ajánljuk Nektek.


Ami a Szigetközben átemelés, az itt előbb egy vízesés, amiben nagyot fürdünk, úszkálunk. Nagyobb vízhozama miatt itt mindig “‘árvíz” van! Egy igazi vízi vadonba csöppenünk, ahol fontos a helyismeret. Indákkal átszőtt dzsungelben lopakodunk. Széles vízeken pihenünk, tavakban úszkálunk. Ja evezünk is picit 😉


Hatalmas barangolós élmény, sokkal kevesebb emberrel. Emellett meg igazi külföldi utazás varázsát hozza ez a túra: bár errefele főleg magyarul beszélnek, szállásunkon isteni szlovák ételek (friss, juhtúrós a sztrapacska, kályhában sült nem annyira szlovák, de finom oldalas, és knédlis finomságok, nomeg az isteni szlovák sör) várják a fáradt kenust és kajakost.


Túravezetőink jól ismerik a Csallóköz minden zugát, és minden napra új kalandokkal készülnek!

Kalandra fel! Gyertek velünk néhány jó sörre, kofolára, felfedezésre!


Szállás: Bősön egy családi panzióban szállunk meg. A hely kedves, picit retró, de hangulatos.  

Étkezés: Van pár nagyszerű és egyszerű vendéglő errefelé, Bősön van pékség, mindenféle bolt. Kiscsoportos túra lévén nem lesz nehéz az egyeztetés. A túra önellátó. Minden nap egész nap túrázunk majd, ételt csomagolni a túra időtartamára szükséges. De ezt a reggelinél el lehet intézni.


A túradíj tartalmazza:

+ A túraszervezést, túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ útvonalak előzetes megtisztítását, előkészítését, járhatóvá tételét

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a túrázók és a kajakok szállítását, helyben szükség szerint

+ két képzett túravezető segítségét mindenben 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra előtti este (péntek) 18:00-tól
HOL: Bős, a szálláson, emailben küldjük a részleteket
TÚRADÍJ: felnőtt 57,000 Ft
gyermek -12% a 12. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz/a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!