2024.06.21.-24.: Tengerikajakos képzés, Losinj Bázis kajaktúra

109.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Négynapos tengerikajakos képzés és tábor Horvátországban! Ha már stabilan evezel sík vízen, netán túrázol is gyakran, akár tengeren, de szeretnél otthonosabban, profin és hatékonyan evezni akár szeles, hullámos időben is, kajaklapáttal hatékonyan kormányozni, könnyedén és biztonsággal menteni (kajakos társaidat, magadat), eljött a Te időd!

 

Evezéstechnikai képzés, mentések, túrázás és intenzív belemerítkezés a jóba. Burek és izomláz garantált!  

Tengerikajakos technikai, erőnléti és biztonsági elemek, vontatás, evezés- és kormányzástechnika, és az ebből következő sok fürdés a kristálytiszta tengerben, délutáni szieszta, esti túra, városon átevezés, átkelések szigetekre, hatalmas parti pihenésekkel, türkiz tengerrel, reggeli jógával, nyújtással, közös főzéssel vagy svédasztalos grillvacsival. A képzést a fokozatosság és a személyre szabott fejlesztés jellemzi. Változatos programok, teljes belemerítkezés a tengeri kajakozásba.

 

Idén a Losinj Táborban, ha van kedved, vezetett reggeli jógagyakorlással 🧘 kezdheted a napot és este egy finom jógával nyújthatod le kajakos izmaidat!
Kajakos vendégünk Kertész Laci párja, Hédi jógaoktatóként vesz részt a Losinj Táborban június 15.-24. között, így ezeken a táborokon a jóga a kaland része lehet, ha szeretnéd.

Biztonságod érdekében, és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Ezen a kiscsoportos képzésen a túravezető-vendég arány 1:5.

A képzés a felnőtt vendégeinknek szól.


*Saját Hajó Kedvezmény: Ha saját, keményfalú tengerikajakkal jönnél, válassz egyet a kétféle saját-hajós kedvezmény közül.

20% kedvezmény, ha magad hozod-viszed a hajódat a tengeri túrára

5% kedvezmény, ha mi hozzuk-visszük a hajódat a tengeri túrára

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Losinj, Mali Losinj, Camp Cikat

Étkezés:A tábor önellátó, de egy-egy közös főzicskélés és a környező vendéglők felfedezése könnyen előfordulhat ;)

Szállás:Camp Cikat, kemping, sátorban (esetleg faházban, előzetes foglalással)

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Ezt a képzést azoknak a kezdőknek is ajánljuk, akik már legalább egyszer voltak velünk Kajaksulin, és szívesen fejlődnek tovább. Középhaladóknak, akik mennének már tengerre, de még szívesen megtanulnak ehhez sok-sok hasznos dolgot. Igény és tudás szerinti, egyénre szabott tengerikajakos fejlesztés, edzés, gyakorlás.

Ez egy classic tengerikajakos tábor egy döbbenetesen változatos terepen, napi technikai gyakorlással, túrákkal, az elkerülhetetlenül kedves és nyitott társasággal, és igen, tengerparti pihenéssel. Négy napos intenzív programunkat a fokozatosságra és egyénre szabott kihívásokra építettük fel. Lesz benne kajakos elmélet, sok tapasztalat megosztás, mégtöbb technikai gyakorlás és túrázás is. Fél- és egynapos képzési időszakok váltakoznak lakatlan szigetek közötti kacskaringózással, sok fürdéssel és tengerparti kisvárosok bejárásával. Tanulunk, tapasztalunk és belemerülünk a mediterrán hangulatban. Ide hívunk!


Gyakorlás, technika, erőnlét

A tábor lényege a felkészülés változatos tengeri terepekre, túrákra. Ki- és beszállás különböző féle  partokon, vízről beszállás, mentés és önmentés, trükkök és tippek a vadvizet és tengereket sokszor megjárt, tapasztalt, nemzetközi és hazai képesítéssel rendelkező, profi túravezetőktől.


A képzésen többek között ezeket tanulhatod meg:

 • Alapok, kajakok, lapátok, öltözet különböző évszakokban, éghajlatokban 
 • Lapáthasználat: meghajtás, stabilitás, sokféle kanyarodás
 • Támaszok, stabilitás, önbizalom: hogyan maradj a hajóban, ameddig csak akarsz, és hogyan kerülj vissza a hajóba, ha szükséges
 • A hatékony evezés, energiamenedzsment
 • Hatékony ki- és beszállás akár nehéz terepen is
 • Élezés, és kanyarodási technikák a kormány használata nélkül
 • Mentés és önmentés: semmi pánik, legyen ez egy rutin 🙂 
 • Expedíciók: mit hozz magaddal a zsákodban? Hogyan csomagolj?
 • Túlélő-tippek, táborozási tanácsok
 • A partmenti navigáció alapjai, térképhasználat

Jelentkezési feltételek:

Jelentkezz nyugodtan most, de majd ezekkel az alapokkal gyere:

 • Stabilan evezős kajakos- vagy kenus tudás, túrázási tapasztalat, akár tengeren is. Ha teljesen kezdő vagy, a tábor előtt  mindenképpen gyere el velünk 2-3 Római edzésre vagy Kajaksulira
 • Nem feltétlen olimpiai, de egy átlagos, jó kondi, hiszen a vízen leszünk reggel 10-17h között, pihenőkkel, ebédszünettel.
 • Biztos úszni tudás
 • Ez nem egy edzőtábor, és nyilván bármikor vissza evezhetsz pihenni vagy kihagyhatsz egy-egy alkalmat, ha akarsz.
 • Jelentkezésed után küldünk még részleteket. (Addig is keress nyugodtan, ha kérdésed van.)

Szállás:

Szállásunk egy csodaszép kempingben lesz, ahonnan egyből háromféle tengerre is mehetünk kajakozni. Időjárástól, a napi tervektől és kedvünktől függően választhatunk, hol evezzünk aznap. A patyolattiszta kempingben és környékén bolt, vendéglő, isteni partok, szigetek.

A szállás díja Explorers Kedvezménnyel a standard napi 39,8 EUR helyett napi 32 EUR (turisztikai adóval és áfával együtt). A helyszínen hűtőblokk bérlésére is van lehetőség.


A túradíj tartalmazza:

+ oktatást, coacholást, túravezetést

+ napi túra és képzési terveket

+ előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ korszerű, kényelmes biztonsági mellényeket

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és könnyű PE vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető folyamatos jelenlétét, segítségét, vendég-oktató arány 5:1  

A túradíj a szállást, étkezést és az utazást nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra első napja előtti délután 17:00-tól
HOL:

Mali Losinj, Horvátország

TÚRADÍJ: felnőtt 119.000 Ft
gyermek

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, kattints a Menjünk! gombra, vagy túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz/a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A képzést minimum 7 fő jelentkezése esetén indítjuk el. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!