2024.06.27-30: Losinj Tengerikajakos Tábor: tengeri kajaktúra

109.000 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Tengerikajakos tábor egy árnyas, tengerparti domboldalon? Minden napra más: kisszigetek, átkelések, kisfalvak, nyugis öblök? Igen!!!! Hatalmas szerencsénk van, hogy a horvát szigetvilág ezen része itthonról egy délutáni indulással még aznap elérhető! Egy táborból indulva naponta választunk túraterepet: öblökben portyázzunk, szigetről-szigetre evezzünk, vagy éppen Cres felé induljunk el?

 

Szállásunk árnyas erdei kemping, drámaian szép, tagolt partszakasz, festői kisváros a szomszédunk, és a megannyi evezős terep egy kajakos paradicsom. Losinj és Cres szigetvilága az egyik legtisztább és legérintetlenebb természeti környezet Európában. Ez a túra a teljes elvonulás, a belemerülés a naplementébe, a nagytengeri hangulat és kiszigetes-kisfalucskás barangolás jegyében íródik.

 

Gyere, ha olyan tengerikajakos élményt keresel, ahol nem csak díszlet a kajak meg a tenger! Jó esély arra, hogy megérezd a teljes szabadságot és a saját erődet 🙂 Garantáltan jó társaság, rosszfejek nem is jelentkeznek.


Biztonságod érdekében, és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.


*Saját Hajó Kedvezmény: Ha saját, keményfalú tengerikajakkal jönnél, válassz egyet a kétféle saját-hajós kedvezmény közül.

20% kedvezmény, ha magad hozod-viszed a hajódat a tengeri túrára

5% kedvezmény, ha mi hozzuk-visszük a hajódat a tengeri túrára

5 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Losinj, Camp Cikat

Étkezés:A túra önellátó, hozhatod otthonról a főznivalót, de helyben is minden beszerezhető a szupermarketben. A túrák során elkerühetők, de a felfedezés részei a parti kiskocsmák, vendéglők. Minden este a másnapi túra ismertetésekor ezt is megbeszéljük. Könnyen szállítható, kajaktúrabiztos ételt (pl. jól záródó műanyagdobozos szendó, tortilla, téliszalámi, gyümi) mindenképp érdemes lesz magunkkal vinni a túrákra.

Szállás:Szállásunk egy kempingben lesz Losinj szigetének déli részen. Camp Cikat, Mali Losinj.

Kinek ajánljuk:Ha már eveztél velünk idén, vagy ha amúgy rendszeresen kajakozol, evezel vagy kenuzol, jó a kondid, szereted a tengert, és még a negyedik napon is szívesen kajakozol bele a naplementébe. Ez egy tengeri csodatúra a tenger és a mediterrán életérzés, a napsütés imádata jegyében. Nem a mennyiség, hanem a minőség, ugye! ;)

Félnapi autóútra Budapesttől fekszik Losinj, ez a közeli csoda. Losinj észak-Dalmácia legnyugatabbi szigete, izgalmas, változatos tengerikajakos terep! Túránk táboros, felfedezős, kisfalvacskás, kedvesen marasztalós. Terápiás csodagyár.

 

Az Adria Olaszország felé eső része pár izgalmas távoli szigettel ugyanolyan gyorsan elérhető, mint a Sziget öblei és a védettebb, sokszigetes keleti vizek. A szigetvilág és a kisbuszunk adta lehetőségeket maximálisan kihasználva igyekszünk felfedezni a tengerikajakozás teljes skáláját, benne partmenti, sziklák közti barangolással, kisebb és nagyobb átkelésekkel, hullámvadászattal, kisfalvas barangolással és kalamári rágcsálással, naplemente csodálással, Európa egyik legszebb vidékén.


Minden napra más-más útvonalat tervezünk, amit a társaság kedve, ereje és az időjárás alapján, rugalmasan változtatunk. Naponta 9-18h között leszünk vízen, a kellő mennyiségű (sok 🙂 pihenővel.


Szállásunk egy csodás, komfortos, medencés-éttermes-kisboltos kempingben lesz Losinj szigetének déli részén. Ez a műfaj csillagtúra, így a sátrakat egyszer állítjuk fel, minden nap ide térünk vissza. A szállás díja Explorers Kedvezménnyel a standard napi 39,8 EUR helyett napi 32 EUR (turisztikai adóval és áfával együtt). A helyszínen hűtőblokk bérlésére is van lehetőség.

A túrát két British Canoeing SKL végzettségű tapasztalt, tengeren edzett túravezető vezeti.


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ egy mappára való fotó Rólad és a túrádról, de csak ha kéred

A túradíj az étkezést és a szállást nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA:  A túra első napja előtti nap 18:00-tól
HOL: Losinj, Camp Cikat
TÚRADÍJ: felnőtt 109.000 Ft

 


Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink! 


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz/a saját profil oldaladról.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és bankkártyával megvásárolhatod a túrát. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.  A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!