2024.07.07: Laza Lupa lapátolás 17:00-tól

14.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

 Laza kajakos falkázásra, ismerkedős evezésre, vagy egy hosszú, dinamikus meditációra vágysz?

Friss levegős, nagytüdős, kajakos kirándulásra hívunk a naplementébe!

 Vérbeli kajakos élményt nyújt a Római Bázisunkról induló Lupa Loop, a Lupa kör. 


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kis csoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Explorers Római bázis, Béke Csónakház, Budapest, Római part 53, 1031

Étkezés:Amit magaddal hozol, de érdemes előtte bevinni valami könnyű, de lassan égő alapanyagot (dió, mogyoró, almáspite), és a végén nincs messze a Római part...

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akinek megdobban a szíve, ha kajakot lát, ha lapátot érint, ha csak arra gondol, hogy nemsokára evezhet. Ezt a túrát már gyakorlottabb kajakosoknak ajánljuk, kezdő kajakosoknak nem megfelelő. (Teljesen kezdőknek Római kezdő edzést vagy Kajaksulit ajánlunk.) Kajakra, kalandra fel! :)

Nagy lendülettel indulunk hegymenetben a Szentendrei-Duna-ágon, miközben többször meg-megállunk és figyeljük, hogy mára a légi tűnemények éppen milyen pompás káprázattal készültek számunkra.

Útközben benézünk a Tündérsziget kis holtágába, ha a vízállás engedi, körbe is járjuk ezt a kis tűnékeny, már csak pár évig megfigyelhető vadont.


A tervezett táv 12 km, kb 2-2.5 óra a vízen, pihenőkkel együtt.

Abszolút kezdők számára a kezdő Római Edzést vagy a Kajaksulit (KS I.) ajánljuk a Dunakanyarban, a Ráckevei Dunán (RSD) vagy a Rómain.


A túra díj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!

Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra napján 17:00-kor
HOL: Explorers Római Bázis

Béke Csónakház, Római Part, Budapest, Római part 53, 1031

https://goo.gl/maps/BwC9nSSU5gWzhLQa9

TÚRADÍJ: felnőtt 14,900 Ft

 


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz vagy a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +3620 549 2307

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!