2024.07.21: Az egész Dunakanyar: Esztergom-Tahi Bázis Nagytúra, tengerikajak túra

18.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Nyílt vizeken. Hegyek között. Mindhárom kanyar a Dunakanyarban.

Egy rendes, emberes táv, amire büszke lehetsz, amellett, hogy csodaszép.

Egynapi járóvízre Esztergomtól, a végén a bázisunk  vár, itt megpihenhetsz. Erre hívunk!

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Esztergom

Étkezés:Az a biztos, amit magaddal hozol; Pilismaróton és Zebegényben vannak street food standok, itt szükség szerint tápolhatunk.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Jó kondiban lévő, bevállalós középhaladó vagy haladó kajakosokat várunk erre a túrára.

Ha már megismerted a kajakozás varázsát, ha voltál már hosszabb vagy rövidebb túráinkon, és mennél tovább, új utakra, akkor ez a Neked való túra! Ott vagyunk végig melletted, egy a csapat vagyunk, de bármikor odébb evezhetsz, mással evezhetsz, magadban evezhetsz vagy akár párosban. Mindenki a saját tengeri kajakját navigálja, de a csapat együtt marad! Ez nem egy “fák között bujkálós” túra, ezért technikailag könnyebb. 

 

Kajakosok, jó emberek, egy társaság, ahol történetek találkoznak, ahol próbára  teheted magad, ahol pihenhetsz egy nagyot – és mire kiszállsz, jobb lesz a világ.


Esztergom város északi részéről, a teljes panorámával indulunk! Előbb a Mária Valéria-hidat, majd a Bazilika ormait, hagyjuk magunk mögött, mielőtt a Halemba-sziget partjai mentén elérkezünk a zegzugos Ipoly folyó dunai torkolatához. Ezen fellopakodunk kicsit, majd visszatérünk a Dunára és megpihenünk Pilismarót homokos partjainál. Kávézunk, lángosozunk, de van, aki szundít egyet. Béke van. 

 

Aztán nekiindulunk és megint átszeljük a Dunát és a meredek partok alatt evezünk Zebegény, Dömös, majd Visegrád érintésével a Szentendrei Sziget északi csúcsára! Ezután nekiindulunk újra és meg sem állunk a Tahi Bázisunkig.

A túrát középhaladó és haladó-szintű kajakozóknak, ezen belül felnőtt túrázóinknak ajánljuk. 

Párosban 14 éves kor fölötti, jó kondiban lévő gyerekek is jöhetnek!

Tervezett táv: kb. 40+ km, kb. 6-7 óra összesen, pihenőkkel 


A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

MIKOR: A túra napján 10:00-kor
HOL: Táti sóderos

https://goo.gl/maps/DSz62xccFX1kvq2D8

TÚRADÍJ: felnőtt 18.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!