2024.08.04: OH MY GÖD! A Rómairól Gödig és visszacsorgunk – haladó kajaktúra

15.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Legények és Leányok! Ti, akik gyerekkorban beleestetek a varázsitalba, és azóta a hegymenetek, a maratonok és az olyan terepek az otthonotok, amitől más borzongva menekül! Ti, akik szívvel-lélekkel éltek, mozgásban vagytok, itt egy nemes alkalom!

Ha rendszeresen Te vagy az első hajók egyike túráinkon, ezt a túrát Neked találtuk ki! Mesés dunai táj, imádnivaló kajakos falka, két profi túravezető. Rómaiak, véreim, meghódítjuk Gödöt!


Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

12 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Római Bázis

Étkezés:Amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Haladó kajakosoknak ajánljuk, akik rendszeresen eveznek a szezonban és télen is sportolnak, esetleg kajakoznak is.

A Római Bázisról indulva (Római part, Béke I. csónakház) felmegyünk a váci ágon egészen Gödig, ahol kedvünk szerint megkerüljük a Homokszigetet, a vízállás függvényében 1-2 átemeléssel – vagy anélkül. 

A túra során nem sok pihenőt tartunk, a szükséges kalóriát pár perces kiállásokkal pótoljuk, vagy menet közben. Kb. 4 óra sodrással szembeni evezés után NAGY pihenőt tartunk, adddig több kisebbet. Aztán, mint aki jól végezte dolgát fordulunk, és irány a Római Bázis. 

A csapat, ahogy mindig, végig együtt mozog majd, a túra végére azonban mindenki garantáltan (minimum kellemesen) elfárad! 🙂 Most odateheted magad 😉 


A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ végig fotózunk, mappába feltöltve adjuk a legjobbakat

 

TALÁLKOZÁS IDŐPONTJA: A túra napján reggel 8.00-kor
HOL: EXPLORERS Római Bázis

(a Béke I. Csónakház)
TÚRADÍJ: felnőtt 15,900 Ft
gyermek Ez a túra csak felnőtteknek szól

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz. A regisztrációt és fizetést követően, e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +3620 549 2307

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!