2024.09.07-08: A Gemenci-erdő ágai tengerikajakkal

49.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Gemenc. Ahol a mítosz és a valóság ugyanaz. Szarvasok csörtetnek át eldugott mellékágakon. Végtelen rengeteg.

Nem viccelünk, amikor azt mondjuk, hogy felfedezünk. Az Explorers túráin bemegyünk olyan mellék-ágakba is, ahova nem könnyű. Ahol éppen annyi víz van, hogy elvigyen minket a hátán. Ahol a szarvasok pihennek, vaddisznók csemegéznek.

Nem sétahajókázás. Csak ínyenceknek!


*saját hajó kedvezmény: Ha inkább a saját hajódban eveznél és a kedvezményt igénybe veszed, ezzel vállalod, hogy saját magad szállítod a hajódat a túra indulópontjára és vissza.

11 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Gemenci Erdő, Baja-Dunafürdő

Étkezés:Pénteki vacsora, szombati reggeli, szendók, szombati bográcsos vacsora és vasárnapi reggeli helyben elérhető, segítünk megrendelni.

Szállás:Foglalunk egy adag szobát, de mi nem biztosítunk szállást, ezért jelezd, ha kőházban szállnál meg, és átadjuk Neked a foglalás lehetőségét.

Kinek ajánljuk:Mindenkit várunk, aki már párszor kajakozott, sportos és szívesen fedezi fel önmagát és ezt a vadont, ahol ugyanolyan olyan természetes dolog a vaddisznó, mint az erdőben evezés

A Gemenci-erdő minden évszakban sok izgalmat tartogat számunkra: tavasszal az ébredő természetet, nyáron a hűvösben hűsölő állatokat, ősszel pedig a szarvasok bőgését leshetjük meg. Kirándulásnak is pompás, hát még kajaktúrának! 

Két nap alatt bejárjuk az ártéri erdőség legszebb részeit.

Szombaton egész nap a vízen leszünk, bejárjuk a Duna helyi ágait-bogait. Átéljük, ahogyan a nap sugarai áthatolnak a hatalmas lombokon, játékos fényt vetve a vízen lopakodó kajakosokra.  A fürge és stabil kajakokkal messzire eljutunk (meg vissza!), mert este már vár minket a bogrács – és ha van kedvetek, rendezhetünk magunknak egy kis bor- vagy whisky-kóstolót is a Pihenőházban, összedobjuk!


A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függően: a Nagy-Duna, Szeremlei-Duna, Sugovica, esetleg a Grébec-holtág, netán a Móric-Duna és a Simon-Duna.

Egy biztos, sok a lehetőség, és reggeltől estig a vízen leszünk. Este közös bográcsozással zárjuk a felfedezést. 


Vasárnap egy vérbeli hajnali túrával folytatjuk: meglessük az ébredő vadont. Majd reggeli és egy kiadós pihenő után folytatjuk utunkat ebédig, aztán kora délutánra visszaérünk Dunafürdőre.   


Étkezés és szállás: A Bárka Pihenőházban előzetes egyeztetés alapján fogunk vacsorát és reggelit kérni, szükség szerint. Balázs a bogrács mestere, igy mi úgy készülünk, hogy együtt étkezünk. Két vacsora és két reggeli étkezés megrendelhető, ha jelzed, hogy kéred. Ennek ára a résztvevők számától függ.


A túrán modern, tiszta, jól karbantartott, egyszemélyes és páros tengeri kajakokat használunk. Mindig két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0FGCLBrjvSs
A túra vasárnap délután 16.00 óra körül ér véget.


A túradíj tartalmazza:

  • túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését
  • felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajak lapátok használatát
  • vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot
  • a kajakok szállítását
  • két képzett túravezető segítségét
  • étkezések megrendelését, megszervezését
  • sok fotót és videjót

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza.

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: Péntek este 18:00
HOL: Bárka Panzió, Baja-Dunafürdő, Bárka utca
TÚRADÍJ: felnőtt 49,900 Ft
gyermek 12 éves korig -12%

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani. Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz/a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15 h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!