Out of Stock

2020.06.20-21. A GEMENCI-ERDŐ ÁGAI – KÉTNAPOS KENUTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

32.400 Ft36.000 Ft

A Gemenci-erdő minden évszakban sok izgalmat, meglepetést és megpihenést tartogat számunkra: tavasszal az ébredő szarvascsorda csörtet, nyáron a hűsölő, kagylót rágcsáló vaddisznók álldogálnak a parton, ősszel pedig a szarvasok bőgése vesz körül, és részévé válhatunk a természet körforgásának. Kirándulásnak is pompás, hát még kenutúrának! Ez a egyik legjobb helyszín találkozni Magyarország nagyvadaival, mindezt pedig teljesen biztonságosan, a vízről. Soha sehol nem látunk ilyen gyakran vaddisznót, őzet vagy szarvast, mint a Gemenci Erdőkben.

A program:

Két nap alatt bejárjuk az ártéri erdőség legszebb részeit, átéljük, ahogyan a nap sugarai áthatolnak a hatalmas lombokon, játékos fényt vetve a vízen lopakodó kenusokra. A fürge és stabil kenukban pedig messzire eljutunk – meg vissza is! – mert este már vár minket a pihenés a Pihenőházban.

Szombaton egész nap a vízen leszünk, bejárjuk a Duna gemenci ágait-bogait. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függően: a Nagy-Duna, Szeremlei-Duna, Sugovica, esetleg a Grébec-holtág, netán a Móric-Duna vagy a Simon-Duna. Egy biztos, sok a lehetőség, és reggeltől estig a vízen leszünk.   Este közös bográcsozással zárjuk a Felfedezést.

Vasárnap hajnali (!) túrával folytatjuk, meglessük az ébredő vadont, majd reggelizünk, pihenünk egyet és délelőtt nekiindulunk és folytatjuk az utat a késői ebédig, amikor ez a túra végetér.

A túrán négyszemélyes kenukat használunk majd, kenunként lehetőleg max. 3 felnőttel.

Két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0FGCLBrjvSs

A túra vasárnap délután 4 körül ér véget.

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ szombaton bőséges vacsorát

+ vasárnap egy bőséges reggelit, amiből még ebédre is futja

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

A túradíj a szállást nem tartalmazza, de foglaltunk magunknak pár szobát, ezért a szállásfoglaláshoz segítségért fordulj bátran hozzánk!

TALÁLKOZÁS:szombat reggel 10:00-kor
HELYSZÍN:Fekete Gólya Pihenőház, Baja-Dunafürdő, Bárka utca.
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek36.000 HUF
gyereknek32.400 HUF

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani jelentkezhetsz túráinkra a webshopunkon keresztül.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat.