Out of Stock

2020.06.20-21. A GEMENCI-ERDŐ ÁGAI – VEZETETT KAJAKTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

36.000 Ft40.000 Ft

A Gemenci-erdő minden évszakban sok izgalmat tartogat számunkra: tavasszal az ébredő természetet, nyáron a hűvösben hűsölő állatokat, ősszel pedig a szarvasok bőgését leshetjük meg. Kirándulásnak is pompás, hát még kajaktúrának!

A program:

Két nap alatt bejárjuk az ártéri erdőség legszebb részeit. Szombaton egész nap a vízen leszünk, bejárjuk a Duna helyi ágait-bogait. Átéljük, ahogyan a nap sugarai áthatolnak a hatalmas lombokon, játékos fényt vetve a vízen lopakodó kajakosokra.  A fürge és stabil kajakokkal messzire eljutunk (meg vissza!), mert este már vár minket a bogrács és – kívánság szerint – egy kis bor- vagy whiskykóstoló a Pihenőházban.

A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függően: a Nagy-Duna, Szeremlei-Duna, Sugovica, esetleg a Grébec-holtág, netán a Móric-Duna és a Simon-Duna. Egy biztos, sok a lehetőség, és reggeltől estig a vízen leszünk. 🙂  Este közös bográcsozással zárjuk a Felfedezést.

Vasárnap egy vérbeli hajnali túrával folytatjuk: meglessük az ébredő vadont. Majd reggeli és egy kiadós pihenő után folytatjuk utunkat ebédig, aztán kora délutánra visszaérünk Dunafürdőre.

A túrán modern, tiszta, jól karbantartott, egyszemélyes és páros tengeri kajakokat  használunk. Két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0FGCLBrjvSs

A túra vasárnap délután 16.00 óra körül ér véget.

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két napos túravezetést, két képzett túravezetőt

+ pénteken és szombaton bográcsvacsorát

+ vasárnap egy bőséges reggelit

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

A túradíj a szállást nem tartalmazza, de foglaltunk pár szobát magunknak, ezért a szállásfoglaláshoz segítségért fordulj bátran hozzánk.

 

TALÁLKOZÁS:Szombat reggel 10:00 óra
HELYSZÍN:Fekete Gólya Pihenőház, Baja-Dunafürdő, Bárka utca
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek40.000 Ft
gyereknek (12 év alatt)36.000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba, és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email:  info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad! Várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki, és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek