Out of Stock

2020.07.04-05. A SZIGETKÖZ DÉLI ÁGAI-BOGAI: KÉTNAPOS KAJAKTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

28.800 Ft32.000 Ft

A Szigetköz déli részein tavaly kezdtünk el portyázni, és mindjárt olyan csapattal bővültünk, akik évek óta szeretettel járják ezeket a zegzugos vizeket. A Szigetköz zegzugos vízivilágát teljesen bejárni lehetetlen, de törekedni azért lehet rá!  Most Ásványráróról indulunk, és bejárjuk a déli ágrendszer kanyargós részeit, nádasokon, erdőkön át, hidak alatt és kisebb zúgókon haladunk célunk felé. Mindig találunk helyet a kiszállásra és a pihenésre is. 

A pontos útvonalat a túra előtt találjuk ki, de átlagosan 5-6 órát töltünk a vízen, azt esszük, amit magunkkal viszünk, és estére visszatérünk a bázisra. 

Szombat reggel 10-kor, egy rövid oktatás és túratervezés után autóval-kisbuszunkkal felmegyünk a Gombócosi zárás fölé, ahonnan egy bujkálós, izgalmas nagy körben jutunk vissza a Szilfás átereszhez, majd a Gatyai híd alatt végig a Part Kempinghez, ahol estére megpihenünk. 

Vasárnap egy kiadós reggeli után, 10 órakor szállunk vízre, és délebbre evezünk, izgalmas helyekre, pl. Az Aprókövesi záráshoz, meg a Laci szigeti ághoz a Bagaméri ágban. Innen aztán felhozatjuk magunkat autóval kisbusszal stb. a Kempingbe. Tízórait érdemes csomagolni magatoknak, mert egész nap a vízen leszünk, kb. du. fél 5-5-ig. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függ, de nem lesz benne sok ismétlődés, megígérjük! 

A túrán egyes és páros tengeri kajakokat használunk. Két (vagy három) képzett és tapasztalt túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Kondi: ez egy kétnapos kajaktúra. Lazán evezünk, meg kedvesek vagyunk, de kell hozzá valamennyi kondi… Szóval az jöjjön, aki egészséges, és magához képest jó kondiban van! Kajaktudás, esetleg kenus tapasztalat, vízitúrás háttér előny!!! 

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza.

Szállásnak a Part Kempinget ajánljuk, itt lesz a túra bázisunk is.

http://partcamping.hu/

 

TALÁLKOZÁS:Szombat reggel 10:00-kor
HELYSZÍN:Ásványráró, Part Kemping, Recepció

Ásványráró, Kikötői u. 51

RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek32.000 Ft
gyerekeknek

(12 éves kor alatt)

28.800 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/