Out of Stock

2020.07.04-05. A SZIGETKÖZ DÉLI ÁGAI-BOGAI: KÉTNAPOS KENUTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

25.200 Ft28.000 Ft

A Szigetköz déli részein tavaly kezdtünk el portyázni, és mindjárt olyan csapattal bővültünk, akik évek óta szeretettel járják ezeket a zegzugos vizeket. A Szigetköz zegzugos vízivilágát teljesen bejárni lehetetlen, de törekedni azért lehet rá!  Most Ásványráróról indulunk, és bejárjuk a déli ágrendszer kanyargós részeit, nádasokon, erdőkön át, hidak alatt és kisebb zúgókon haladunk célunk felé. Mindig találunk helyet a kiszállásra és a pihenésre is.

A pontos útvonalat a túra előtt találjuk ki, de átlagosan 5-6 órát töltünk a vízen, azt esszük, amit magunkkal viszünk, és estére visszatérünk a bázisra.

Szombat reggel 10-kor, egy rövid oktatás és túratervezés után autóval-kisbuszunkkal felmegyünk a Gombócosi zárás fölé, ahonnan egy bujkálós, izgalmas nagy körben jutunk vissza a Szilfás átereszhez, majd a Gatyai híd alatt végig a Part Kempinghez, ahol estére megpihenünk.

Vasárnap egy kiadós reggeli után, 10 órakor szállunk vízre, és délebbre evezünk, izgalmas helyekre, pl. Az Aprókövesi záráshoz, meg a Laci szigeti ághoz a Bagaméri ágban. Innen aztán felhozatjuk magunkat autóval kisbusszal stb. a Kempingbe. Tízórait érdemes csomagolni magatoknak, mert egész nap a vízen leszünk, kb. du. fél 5-5-ig. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függ, de nem lesz benne sok ismétlődés, megígérjük!

A túrán egyes frissen polírozott, könnyű és nagyon piros túrakenukat használunk. Két (vagy három) képzett és tapasztalt túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Kondi: ez egy kétnapos kenutúra. Lazán evezünk, meg kedvesek vagyunk, de kell hozzá valamennyi kondi… Szóval az jöjjön, aki egészséges, és magához képest jó kondiban van! Tapasztalat, vízitúrás háttér előny!!!

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza.

Szállásnak a Part Kempinget ajánljuk, itt lesz a túra bázisunk is.

 

TALÁLKOZÁS:Szombat reggel 10:00 óra
HELYSZÍN:Ásványráró, Part Kemping, Recepció

Ásványráró, Kikötői u. 51

RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek28.000 Ft
gyereknek (12 év alatt)25.200 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani jelentkezhetsz túráinkra a webshopunkon keresztül.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.