2020.07.11-12. IRÁNY A TISZA-TÓ: KÉTNAPOS KAJAKOS FELFEDEZÉS

Már csak 8 helyünk van

28.800 Ft32.000 Ft

A Tisza-tónak annyi arca van, ahány evezőcsapás keresztüljutni zegzugos csatornáin, hatalmas nyílt vizein. Kétnapos túránkon együtt haladunk a széllel, ringunk a tündérrózsákkal, együtt siklunk a siklókkal, együtt repülü…azt azért nem! Mégiscsak kajaktúra! De a kajaknál nincs jobb a Tisza-tóhoz. Fürge, de biztonságos, lehet bele pakolni, és mindenhova elvisz, ahova csak akarjuk.

Poroszló lesz a bázisunk, innen indulnak túráink. Átevezünk a Kis-Tisza nevű csatornán (víz a vízben!) Tiszafüredre, de nem ám a legrövidebb úton! Közben megállunk egy-egy kellemes fürdőhelyen, érintjük a Tisza eredeti medrét egy szakaszon, majd egy vízimadár-paradicsomon vágunk keresztül. Szusszanunk egyet a tiszafüredi kikötőben. Ismét vízre szállva egy öblítőcsatornán keresztül megközelítjük a Magyar Amazonast. A vízben álló fák, liánok alkotta erdőrész után nyílt vizeken érünk vissza a bázisra. Vasárnap teljesen más útvonalon teszünk egy izgalmas túrát, tele felfedezéssel! A sok lehetőség közül az időjárás és a csapat kedve-ereje szerint választunk útvonalat. Sok fürdés, sok madár, sok kajakozás!

 

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza.

Szállás: ajánljuk a poroszlói Tavirózsa Kempinget, abban a 4-6 fős faházakat http://www.poroszlodelfinkikoto.hu/kemping.htm vagy egyéb helyi szállást.

TALÁLKOZÁS:Szombat reggel 10:00
HELYSZÍN:Poroszló, Nádas büfé előtt
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek32.000 Ft
gyerekeknek

(12 éves kor alatt)

28.800 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek