Out of Stock

2020.07.18. RÁCKEVEI-DUNA ÉSZAK – EGYNAPOS HALADÓ KAJAKTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

15.300 Ft17.000 Ft

Egy barangolós, nyugis, családbarát túra azoknak, akik szívesen tekeregnének a Dunán, ám jobban szeretik a kacskaringós, de békés vizeket. Akik szeretik felfedezni az apró szigeteket, a bujkálós vízi ösvényeket, nádasdzsungelek labirintusait teknősbéka-napozókkal (nem viccelünk). 

A Ráckevei-Duna itt fekszik az ország közepén, mégis kevés vízitúrás toplistán szerepel, pedig ott a helye! Mert ez a békés szigetvilág tavasztól késő őszig egy földi paradicsom: nádasok (a Dunán!), tucatnyi kisebb-nagyobb, vastagon zöld, lakatlan szigetke, bebúvós vízi ösvények, sőt lagúnák szegélyezik…

A Város (igen, Budapest) déli széléről indulunk, egy kis bemelegítő evezés után átsiklunk a Nagy Híd alatt (M0), és itt indul a csoda. Kacsázunk a szigetkék között, párszor kiszállunk, és örülünk, hogy mindez szinte a küszöbön hever. A szigetcsépi szabadstrandon szállunk ki kb. du. 4-kor, itt lazítunk, pihenünk, fürdünk, majd a sofőröket visszavisszük az autókhoz. Figyelünk mindenkire. Gyertek! 🙂

 

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Ez egy egész napos túra, reggel 10:00 órától kb. du. 17:00 óráig. 

 

Tervezett táv: kb. 18 km, ez egy teljes nap a vízen, pihenőkkel

Az étkezést a túradíj nem tartalmazza!

TALÁLKOZÁS:A túra napján reggel 10:00 óra
HELYSZÍN:Nádfedeles Csárda parkoló, Budapest, Hollandi út 239., 1213 (71-es VAGY 152-es busz v.á.)

Pontosan itt: https://goo.gl/maps/kajXZtTQJRPCdyhF6 

RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek17.000 Ft
gyereknek15.300 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

 

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek