Out of Stock

2020.07.31. KAJAKSULI I: FELKÉSZÍTŐ KAJAKTÚRA A SZENTENDREI DUNAÁGBAN – délutáni tagozat 50% KEDVEZMÉNNYEL!

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

7.000 Ft

HÓVÉGI POP-UP TÚRA 50% KEDVEZMÉNNYEL 🙂

Gondoltunk egyet és csináltunk gyorsan egy túrát Nektek a hétvégére, pár nap van csak jelentkezni! Gyertek! 🙂

A Kajaksuli istenien változatos terepen vezet végig, ahol megtanulhatod az alapokat, hogy a nagyobb felfedezéseken egyre rutinosabb vízi-rókaként evezhessünk együtt. Indulunk az egyik kedvenc helyünkről: a Duna szentendrei ágából, a dunabogdányi szabadstrandról, és megyünk le Leányfalura – de vízállástól függően még az is előfordulhat, hogy, hogy egészen Szentendrére.

Miért jó ez? Elmondjuk! Elsősorban azért, mert tengeri kajakban ülhetsz, stabil, de fürge hajóban tanulhatod meg a kajakozás fogásait. Letámasztás, fordulás kormány nélkül, előre-hátra evezés, kikötés, összekapaszkodás, biztonság. A rövidebb szárazföldi oktatás után a vízen fejlesztjük tovább az evezéstechnikádat. Nem is tudtad, hogy van ilyened? Majd most lesz!

Mi végig egy csapatként melletted leszünk. Ez tavasztól őszig egy friss, tartalmas, sokszigetes túra: Bogdányban a szabadstrand fövenyén ellökjük a partot, hogy megkeressük és egyenként felfedezzük a vízről a keskeny és nyugodt Szentendrei-Duna zöldbe burkolt szigetecskéit. Nem is hinnétek, milyen csodás helyek lapulnak errefelé! Ki-kiszállunk egyszer-egyszer, majd folytatjuk kanyargós utunkat a tahitótfalusi hídig, majd Leányfalu strandjánál szállunk ki. Ha a vízállás miatt továbbmegyünk, akkor addig lopakodunk lefelé, amíg jobbról feltűnik a szentendrei panoráma és a Kacsakő Bisztró. Itt pedig vár minket egy megérdemelt hideg rozé/kézműves sör, valamint mesteri BBQ sültek várják a túrakajakost! A sofőröket visszavisszük Bogdányba, és ha időben felpakolunk, akkor mi is csatlakozunk hozzátok egy koccintásra.

Ez egy csodálatos túra, imádjuk. Gyertek!

A túrát kezdő és középhaladó szintű kajakozóknak ajánljuk.

Jó felkészülés a hosszabb túrákra. 12 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni.

Tervezett táv: kb. 20 km, kb. 3,5 óra a vízen, pihenőkkel együtt

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

TALÁLKOZÁS: 

A túra napján  15:00 óra

HELYSZÍN:Dunabogdány, Szabadstrand
RÉSZVÉTELI DÍJAK:kedvezményes ár7.000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek