2020.08.07-09. HÁROMNAPOS BALATON KAJAKTÚRA

Már csak 2 helyünk van

39.600 Ft44.000 Ft

Bevalljuk, tavaly óta rákaptunk a Balatonra… szeretjük, jobban, mint valaha. Ezen a háromnapos kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán a végtelen érzetét is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj?

Tihanyban szállunk vízre, majd Balatonudvari érintésével és jó pár fürdős pihenővel jutunk el első nap a révfülöpi kempingig, ami kb. 25 km. Ez egy szuper kemping, hatalmasat lazítunk, majd a második napon kicsit lazábban evezve érjük el a szigligeti strandot, ahol óriásit ünneplünk és vacsorázunk együtt. Másnap egy könnyed túra vár ránk, Balatongyöröknek vesszük utunkat, és Vonyarcvashegy alatt elhajózva befutunk a keszthelyi strandra, ahol a helyiek hősökként ünnepelnek majd minket. Vagy legalábbis ezt fogjuk érezni, mert egy ilyen túra után, hogy egy klasszikust idézzünk: “másként kel fel reggel a nap”.

Ez a kajaktúra egy emberes, de teljesíthető kihívás. A túrára készülni érdemes, mert ez egy rendes fizikai próbatétel, de megéri.

 

A túra díja tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ kajakoktatást folyamatosan

+ plusz naptejet, strandlabdát 🙂

A kempingek, szállások díját és az étkezést a túradíj nem tartalmazza.

TALÁLKOZÁS:A túra első napján reggel 9:00 óra
HELYSZÍN: Tihany Yacht Club, Vitorláskikötő
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtt44. 000 Ft
gyerek39.600 Ft

A részvétel díja törzsvendégeinknek, akik idén már legalább kétszer voltak velünk, 39.000 Ft.

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani jelentkezhetsz túráinkra a webshopunkon keresztül.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

Kiürítés