Out of Stock

2020.08.15. KAJAKSULI I: FELKÉSZÍTŐ KAJAKTÚRA A SZENTENDREI DUNAÁGBAN (DUNABOGDÁNY-LEÁNYFALU)

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

12.600 Ft14.000 Ft

Ez itt a Kajaksuli! Üdv a bemelegítő kajaktúránkon!

A Kajaksuli istenien változatos terepen vezet végig, ahol megtanulhatod az alapokat, hogy a nagyobb felfedezéseken egyre rutinosabb vízi-rókaként evezhessünk együtt. Indulunk az egyik kedvenc helyünkről: a Duna szentendrei ágából, a dunabogdányi szabadstrandról, és megyünk le Leányfalura – de vízállástól függően még az is előfordulhat, hogy, hogy egészen Szentendrére.

Miért jó ez? Elmondjuk! Elsősorban azért, mert tengeri kajakban ülhetsz, stabil, de fürge hajóban tanulhatod meg a kajakozás fogásait. Letámasztás, fordulás kormány nélkül, előre-hátra evezés, kikötés, összekapaszkodás, biztonság. A rövidebb szárazföldi oktatás után a vízen fejlesztjük tovább az evezéstechnikádat. Nem is tudtad, hogy van ilyened? Majd most lesz!

Mi végig egy csapatként melletted leszünk. Ez tavasztól őszig egy friss, tartalmas, sokszigetes túra: Bogdányban a szabadstrand fövenyén ellökjük a partot, hogy megkeressük és egyenként felfedezzük a vízről a keskeny és nyugodt Szentendrei-Duna zöldbe burkolt szigetecskéit. Nem is hinnétek, milyen csodás helyek lapulnak errefelé! Ki-kiszállunk egyszer-egyszer, majd folytatjuk kanyargós utunkat a tahitótfalusi hídig, majd Leányfalu strandjánál szállunk ki. Ha a vízállás miatt továbbmegyünk, akkor addig lopakodunk lefelé, amíg jobbról feltűnik a szentendrei panoráma és a Kacsakő Bisztró. Itt pedig vár minket egy megérdemelt hideg rozé/kézműves sör, valamint mesteri BBQ sültek várják a túrakajakost! A sofőröket visszavisszük Bogdányba, és ha időben felpakolunk, akkor mi is csatlakozunk hozzátok egy koccintásra.

Ez egy csodálatos túra, imádjuk. Gyertek!

A túrát kezdő és középhaladó szintű kajakozóknak ajánljuk.

Jó felkészülés a hosszabb túrákra. 12 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni.

Tervezett táv: kb. 20 km, kb. 3,5 óra a vízen, pihenőkkel együtt

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

TALÁLKOZÁS: 

A túra napján reggel 10:00 óra

HELYSZÍN:Dunabogdány, Szabadstrand
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek14.000 Ft
gyereknek (12 év alatt)12.600 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.